aneciuszka 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Czy ty aby odpowiedzi nie dostałas już? Czego więcej chcesz? Albo jesteś w ciąży albo nie. Proste. Jesteś ograniczona intelektualnie czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Lipiec 18, 2009 jezu jaka ty jestes pusta i głupia po cosie jeszcze pytasz po raz kolejny cholera wez rozłoz nogi przed monitorem to ci zajrzymy do cipki i stwierdzimy czy jestes w ciazy czy nie wkurwiaja mnie ostro takie topiki i takie głupie laski jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneciuszka 0 Napisano Lipiec 18, 2009 "cholera wez rozłoz nogi przed monitorem to ci zajrzymy do c*pki i stwierdzimy czy jestes w ciazy czy nie" Padłam :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Lipiec 18, 2009 sory ale sie serio wkurzyłam, jak mozna byc takim głupim :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńkaaa900 0 Napisano Lipiec 23, 2009 kurdeee ciągle nie dostaje okresu;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuurde Napisano Lipiec 23, 2009 a nie masz 12 zl na test? ja nie wiem? myslisz ze to jest forum dla jasnowidzow? radzono Ci zrobic test skoro jestes po terminie miesiaczki,,,to Ty czekasz,,choooj wie na co...:O na Twoim miejscu poszlabym juz dawno i zrobila test i bylo by jasne. A nie siedzisz i wypisujesz ",,,nie dostałam okresuuuu"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Lipiec 24, 2009 test, jak negatywny to idz do lekarza...matko wkurzajace jestescie laski 934759076 takich samych tematow na forum..no bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach