Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytakkkkk

jak czytam niektore tematy to chce mi się śmiac

Polecane posty

Gość czytakkkkk

np. bardzo staramy się o dziecko. Co to znaczy, czy wy uprawiacie seks po to aby mieć dziecko, jak się do tego zmusić, nie wyobrażam sobie., jak mąż do mnie mówi, albo ja do niego, choć do sypialni, zrobimy raz dwa, może teraz będzie dobrze, i co rozbieram się mąż też, zmuszamy się, bo żadnemu z nas się nie chce, no ale może to ta pora, mąż zchodzi ze mnie, otrzepuje swoje skrzydełka jak kogut, który wykonał swoją robotę, ubieramy się i później za kilka godzin powtórka, że aż dochodzi do wymiotów z powodu wstrętu do przymuszonego seksu.

Gość marmoszka
nikt cie nie zmusza do przesiadywania na tym forum

Gość kokokokokoko
masz racje, kobiety zachowują się jak kury, które kogut dorwie w biegu, przeleci, otrzepie skrzydełka i idzie dalej, a ona szczęśliwa, ze kogut ją wybrał ze stada.

Gość grrrrrrrrrrrrr...
szczerze mowiac tez jakos nie umiem sobie wyobrazic jak to jest "starac sie o dziecko"...

Gość ale wy glupie jestescie
nie zawsze jest tak hop siup i wpadlam jestem w ciazy..albo hop siup bedziesz tata tak ludzie sie staraj..co to naczy.a roznie-badania lekarskie, miesiace przygotowan-rzucenie nalgow-zadbanie o siebie... ale wam pewnie to jest obce wy sie nie staralysscie wpadlyscie...bo przeciez wam maz nie powiedzial-kochanie postarajmy sie o dziecko-ot tak w biegu was symnal i po krzyku- zalosne jestescie-jakies takie malo okrzesane

Gość asssira
staramy się o dziecko znaczy uprawiamy seks jak mamy ochote ale odrzucamy antykoncepcje

Gość To tak jak w Lejdis
Zapladnial ja......zalosne.

zalosne zalosne sa te staraczki i zafasolkowywaczki :D a najsmieszniejsze jest to jak szybko sie zlatuja na topiki takie jak ten i dra papy :D