Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeechhhh

Mam prawie 25 lat, od pol roku jestem sam i zaczynam sie niepokoic

Polecane posty

Gość eeechhhh

czy to normalne?? Bo życie ucieka, koledzy juz maja swoje dzieci a ja po zerwaniu z nikogo nie moge sobie znalesc..

Gość vejda1987
myślę, że nie ma co panikować, pól roku nie wieczność, a 25 lat (zwłaszcza u feceta) to nie starokawalerstwo;]

Gość hjkghkughkj
dolujace

Gość eeechhhh
moze i nie starokalectwo ale radochy tez nie ma

Gość papapappapap
skad jestes

Gość eeechhhh
z Białegostoku...

Gość no stary juz jestes
jeszcze troche i zaczniesz gadac jak cartoon. Mam 26 lat 7 misiecy i 23 dni nie mam dziewczyny od (lata) :D🖐️

Gość hmmhmmm
To zależy z jakiego powodu "nie możesz sobie znaleźć".

Gość eeechhhh
hehe napewno litonosza bo szkraby nic a nic do żadnego niepodobne;p

Gość kkjjk
Starry mlody jeszcze jestes.. ale fakt jak sie pozna jakas panne to i tak trzeba sie spotykac z 2-3 lata zeby myslec o małżeństwie..

Gość dsfds
ale on mial, wiec sie nie liczy :P a jak nie jest prawiczkiem, to juz w ogole :P🖐️

Gość eeechhhh
hehe to mi szkoda tych co nie mieli dziewczyny. ja mialem w zyciu nie jedna. a ta ostatnia to było cudo ale niestety związek sie rozpadł. I taka deprecha mała chodzi mi po glowie ze juz nie znajde sobie drugiej polowy. Sam nie wiem po co to pisze ale chyba dzieki temu jest mi lżej troche.

Gość kasiasasas
tak sie wygadac to pomaga. z tego co widze to niektórzy chyba 24/h siedza na kafe i sie wygaduja. Ale ty tylko czasami to wybaczam

Gość hmmhmmm
"hehe to mi szkoda tych co nie mieli dziewczyny. ja mialem w zyciu nie jedna. a ta ostatnia to było cudo ale niestety związek sie rozpadł. I taka deprecha mała chodzi mi po glowie ze juz nie znajde sobie drugiej polowy. Sam nie wiem po co to pisze ale chyba dzieki temu jest mi lżej troche." Masz teraz czas na jak ja to nazywam "odchorowaniem rozstania". Czas, żeby się wysmucić, czy wyzłościć. żeby emocje opadły, nabrać dystansu do tego co było, przemyśleć i wyciągnąć wnioski. Po tym czasie sam się pewnie ktoś znajdzie. U mnie tak zwykle było. Dodam, że ten czas był różny. Ale zawsze starałam się go dobrze wykkorzystać.

Gość eeechhhh
juz przemyslalem wiele i kurcze jak juz powoli o niej zapominam to jakos niechcacy sie spotkamy albo przez gg popiszemy. troche to jest chore bo nie powiienem nic a nic do niej sie odzywac ani ona do mnie ale jak sie rozgadamy d=to tak mozemy pare godzin. tylko niestety razem byc nie możemy i tak mnie to wnerwia ta bezsilność i ze jak nie wyjade gdzies do inego miasta to chyba zwariuje. nie dość ze sie sparzyłem to jeszcze jestem przypiekany. psychicznie oczywiscie;p

Gość jhjul
nawet w filmach ludzie sie przeprowadzaja zeby zacząć nowe życie:):)

Gość chlopak24444
glupia ta panna ze ci spokoju nie chce dac tylko jeszcze widovznie kolegowac sie chce. po zwiazku to juz przyjazni nigdy nie bedzie