Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenkaaa

Co nałożyć na tę sukienkę do kościoła?? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Olenkaaa

Jutro idę na wesele w sukience, która jest wiązana na szyi, wobec czego ma gołe ramiona i plecy do wysokości biustonosza. Co nałożyć na nią do kościoła? Mam dwie wersje: 1. http://img35.imageshack.us/img35/2063/imgp1239s.jpg Satynowy żakiet w nieco innym odcieniu różu. Srebrna torebka i sandałki. 2. http://img36.imageshack.us/img36/5999/imgp1237s.jpg Białe bawełniane bolerko. Biała torebka i sandałki. Liczę na waszą pomoc!!!

Gość Olenkaaa
Hmmm,nie wchodzą? A ja jak na nie tutaj klikam to wchodzą...

Gość Olenkaaa
Moze dlatego, ze pomiedzy 12 a 37 i 12 a 39 wyskakuje spacja? A nie powinno jej byc. Sprobujcie. Nie wiem na jaka inna strone mozna wrzucic fotki

a moim zdaniem bawelniane bolerko nie bedzie pasowalo,lepiej zalozyc zakiet w troche innym odcieniu, to tylko godzinka, na sali sie rozbierzesz. a srebrne sandalki i torebka beda bardziej pasowaly niz biale buty

do tej sukienki chyba ten 1 żakiet-satynowy ( choć nie wchodzi link) a ja zamiast na sukienkę to na buty patrzyłam bo mam identyczne :p

Gość Olenkaaa
No ale wlasnie nie mam nic innego procz tego bialego bolerka i satynowego zakietu:/ To gdzie mozna jeszcze wrzucic te fotki?? Sukienke wylicytowalam na Allegro za 56zl ;]

Gość Lipsssssss
a mi wchodzą usunełam spacje bo tam są w linkach. mi sie wydaje ze w tym bolerku białym lepiej

Gość Ups...........................
Idź na targ czy bazar tam na pewno kupisz szal.

Gość Olenkaaa
Nie bede juz chyba miala czasu zeby skoczyc na targ...A jaki kolor tego szala?? Chyba srebrny co?? Usuncie spacje w adresie to bedziecie mialy fotki. Nie wiem czemu po wklejeniu tutaj robia sie te spacje miedzy cyframi;/

Gość Lipssssss
no pewnie ze sa te zdjecia tylko te spacje trzeba usunąc. dla mnie w tym zakiecie brzydko:O

Gość Lipsssss
chociaz nie. w zakiecie taz moze byc, sama nie wiem. te buty i torebka co masz do zakietu są ładniejsza. moze jednak załóz zakiet

sliczna sukienka. pod warunkiem ze mas ztak sliczna figurke i ladna opalona skore . bo do bladej to nie bardzo. ale sliczna

Gość Olenkaaa
Te srebrne buty i torebke mam wlasnie do sukienki. A te biale to tylko do bolerka, zeby nie bylo wyrwane z kontekstu;]