Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenkaaa

Co nałożyć na tę sukienkę do kościoła?? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Olenkaaa
ale spacja jest tylko w jednym miejscu w kazdym z adresow - pomiedzy 12 i 37 oraz 12 i 39

Gość fsdfsd
w żakiecie o wiele ladniej :)

wg. mnie bardziej pasują srebrne dodatki niż białe dlatego opcja z żakietem , tyle, że ja na twoim miejscu bym wypruła z niego poduszki

super, że udało Ci się wkleić foty :) moim zdaniem zdecydowanie lepiej w żakiecie. Albo gdyby udało się szeroki szal w stalowym kolorze zdobyć. Czyli wersja żakiet i srebrne dodatki... A co ten żakiet ma na klapie? jakies zdobienia, czy ja niedowidzę/nadwidzę?

Gość Olenkaaa
No niestety, figury modelki nie mam i nie jestem zbyt wysoka, a material ma to do siebie, ze widac kazda faldke:/ Zamierzam zalozyc modelujace majtki na talie. Żakiet nie ma nic na klapie. Po prostu lekko zagial się material.

Gość Olenkaaa
Boje sie, ze w tym zakiecie moge sie zaparowac;/ A myslicie ze szal bedzie pasowal? Ta sukienka ma takie 2 szalowe paski wiazane na szyi...

no właśnie, może być gorąco, a szal jednak daje jakąś przewiewność, ładnie go zarzuć/narzuć. Ja jestem jak najbardziej za szalem - o ile masz mozliwość skombinowania! Szal to dobre rozwiązanie na teraz, na taką pogodę i żeby nie przytłoczyć sukienki :)

Gość Olenkaaa
Polece jutro rano na targ, jeszcze przed fryzjerem. Mam nadzieje,ze znajde cos szybko. Przezroczysty?