Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 486000000

wstydze sie swojego chłopaka

Polecane posty

skoro jestes z nim szczesliwa i dobrze sie wam uklada, to nie zrywaj z nim tylko dlatego, ze ma krzywe zeby czy nos. to naprawde nie jest wazne. wazniejsze jest to, jakim czlowiekiem jest, co soba reprezentuje. a rady kolezanek i rodziny, ze masz z nim zerwac, bo jest brzydki po prostu olej :)

nie brzmi to zbyt ciekawie odnosnie decydowania. ja uwazam, ze niekoniecznie laska musi rzadzic w zwiazku, ale facet powinen sie liczyc z jej zdaniem. sprobuj na ten temat z nim porozmawiac

>on mi nie daje sznas zebym to ja za siebie decydowała..czasem >to jest troche poniżajace bo mi nie daje dojsc do słowa oo pretekst juz mamy :D

Gość 486000000
a kajula...wcale mnie nie pociaga i w tym też troche jest problem;(

a co do ciuchow - kupuj mu czasem na jakas okazje w prezencie cos, co sie tobie podoba i powiedz mu, ze wyglada w tym swietnie albo cos podobnego. wtedy powinien [jelsi jest normalnym facetem ;)] w tym chodzic i kupowac sobie podobne rzeczy, zeby sie tobie podobac.

Gość 486000000
pretekst zawsze się znajdzie;))

zatem moja rada jest taka: dajcie sobie na razie odpoczac od siebie, moze troche rzadziej sie widywac i zobaczysz, jak bedziesz reagowac moze to jest po prostu przesyt?

Gość 486000000
cait dzieki za rady..naprawde sie przydadza...a to z tego co piszesz to u ciebie z wizaku to bardziej facet rzadzi?

Gość 486000000
widujemy sie tylko na weekendah.ydaje mi sie ze to i tak czeso sie nie widujemy.bo mieszka odemnie 60km

powiem ci tak: ja nie lubie rzadzic, bo od razu pomiatam takim facetem, ktory sie mi calkowicie podporzadkowuje. lubie facetow, ktorzy maja wlasne zdanie, ale nie rzadza absolutnie. u nas decyzje podejmujemy razem. on sie mnie pyta o zdanie i ja jego rowniez. wydaje mi sie, ze tak jest najwlasciwiej a teraz co do ciebie: skoro widujecie sie tylko w weekendy, to nie ma co ograniczac. proponuje porozmawiac szczerze z chlopakiem, wyjasnic mu swoj punkt widzenia odnosnie podejmowania decyzji i jeszcze jedno: jesli on uwaza, ze nie jestes idealna i powinnas go akceptowac takim, jakim jest - zapytaj, czy on ciebie akceptuje bez zastrzezen, a jelsi ma zastrzezenia, to jakie i czy w takim razie nie moglibyscie razem sie dla siebie postarac cos zmienic - kazde we wlasnym zakresie

\"a co do ciuchow - kupuj mu czasem na jakas okazje w prezencie cos, co sie tobie podoba i powiedz mu, ze wyglada w tym swietnie albo cos podobnego. wtedy powinien [jelsi jest normalnym facetem ] w tym chodzic i kupowac sobie podobne rzeczy, zeby sie tobie podobac.\" Aż skręciło mi kiszki. Normalny facet nie da się zmienić.

wiem, ze faceta nie da sie zmienic, ale kazdy normalny czlowiek chce sie podobac i stad sie wziela moja sugestia

Ale, nie masz chyba co az tak narzekac. Czy o tym czy facet jest dobry w zwiazku decyduje ns czy wlosy ? Z wygladem dobrm mozna sie urodzic mozna go tez kupic, ALE mozna go stracic w 1 sekunde, a co by bylo gdybys byla z czlowiekiem ktory podoba Ci sie fizycznie, ale nie jest dobrym czlowiekiem. Kiedy stracil by wyglad dobry (np. w wypadku) to charakter podly by mu zostal, a jak dobry czlowiek ma wypadek i nawet mu sie ten nos skrzywi to mimo to zostaje tym dobrym czlowiekiem. Zastanow sie czy w ogole go kochasz, bo jesli boisz sie opini ludzi.... Nie chcesz go przytulac (tak pisalas na 1 stronie) Moze on, nie dba o soebie, bo Ty o niego nie dbasz, a moze on tez troche czulosci potrzebuje. Pomyslalas o tym ? Dobra juz koncze strasznie sie rozpisalem :)

nie rozpisales sie bardziej, niz ja, wiec konczyc nie musisz, bo dobrze w sumie piszesz :)

problem w tym, ze ja tez nie i staram sie skracac jak najbardziej, a i tak mi czasem nie wychodzi ;)

Gość a ciekaweeee
co z ciebie za raszpla, taki brzydal pewnie ma kogos swojego pokroju

Gość 486000000
nigdy nie była bym z facetem ktory tylko podobał by mi sie fizycznie a miał by podły charakter...pytałam sie kilka razy jego czy moj wyglad mu odpowiada i czy mnie taka chce i czy wogole jemu sie podobam..za kazdym razem odpowiada ze podobam mu sie i nie chce zebym cos w sobie zmieniała

Gość rozgarnieta
to znjaomi wywieraja na tobie presje i dlatego tak myslisz..tez tak mialam ale teraz zmadrzalam i mam ich zdanie w dupie zreszta moj miso jest ladniutki i pachniutki:P:P

Gość kamulkaa
Kup mu kilka takich ciuszków, które Tobię się będą podobały. Jeśli nie będzie chciał tego nosić to powiedz mu, że będzie Ci przykro ;) powinno zadziałać :D

Gość 486000000
dzieki wielkie za rady..napewno z nich skozystam;)

Gość tja....
autorko. przede wszystkim zajmij się własnym poczuciem wartości. coś z nim jest nie tak, skoro uważasz, ze atrakcyjność faceta którego masz u boku rzutuje na twoją atrakcyjność i poczucie pewności siebie. owszem można zgodzić się, że warto nakłaniać bliskich by osobie dbali, a aparat na zęby jest kwesta zdrowia. jednak twoje pobudki wynikające ze wstydu przed otoczeniem to żal dno i pół metra mułu. szkoda faceta :/

Gość 486000000
hmm tylko nie widamo czy te ciuszki pomoga..

Gość 486000000
nie wiesz jaka mam poczucie wartości..i dlatego tu pisze zeby w jakis sposob uzyskac rady..poradzic sie...a nie oceniac mnie..

Gość 486000000
czy ktos ma taki problem jak ja/?

Gość znam to uczucie
Bardzo dobrze znam to uczucie Moj byly od samego poczatku mnie denerwowal swoim wygladem Ale jego cechy wewnetrzne sprawily ze postanowilam mu dac szanse mimo wszystko a pozniej z tym wszystkim walczyc po malu i doprowadzac go do porzadku Niestety to byl blad i ciagle sie za niego wstydzilam Za wyplywajacy miod z uszu Za za krotkie spodnie do kostek Za laczenie pasow z kratka – ubrania Za wyluzowany ubior – ja obcasy i mini do kina – on adidasy i krotkie spodenki... Za stare spodnie – latane w kroku ... 5 lat ze mna bedac je nosily, teraz 5 lat juz nie jestesmy razem a on je nadal nosi!!! Za krojenie kotleta na kawalki i mieszanie go z ziemnaikami w papke – serio... gdziekolwiek byl i w jakimkolwiek towarzystwie Za golenie sie tylko raz w tygodniu – no do cholery ja mam wiecej do golenia i depilowania (np nogi...i robie to co dwa dni, a jak lato to dzien w dzien!!! ) Moglabym tak wynieniac do konca dnia... Nie mam pojecia jak dalam rade wytrzymac z nim 5 lat Owszem walczylam z tym wszystkim ale poleglam, bo “on jest jaki jest po prostu”... Ok to badz.. ale nie ze mna

Gość NieWiemCzyWiem
ALE Z IEBIE PUSTAK SZKODA MI TEGO CHLOPAKA

Gość 486000000
jak umiałas z nim zerwac?kurcze 5lat to duzo...duzo razy rozmawiałam z nim o jego wygladnie i usłyszałam ze jak mi nie pasuje to niech znajde sobie lepsze...nadal nie wiem jak mi on to mogl powiedziec..ale jestem z nim nadal...