Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iluminatus

Czym jest milość? Czy ktoś mi to wyjaśni?

Polecane posty

Zwątpiłem już w jej istnienie. Albo jestem takim ślepcem, że nie potrafię jej dostrzec i poczuć, albo moje dotychczasowe doświadczenia z kobietami zrobiły ze mnie kupę emocjonalnego gruzu. Czy potrafię kochać? Czy kocham? Czy kochałem? Czy też tylko mi się wydawało? Nie zamierzam opisywać tu swojej historii. Chciałbym się dowiedzieć od kobiet po czym poznają, że mężczyzna jest zakochany.

Gość iluzją
ludzi psychicznie chorych :D🖐️

Gość ryzy ser
te kupe ci na klate czy bezposrednio do buzi zrobilo?

Gdyby tak faktycznie było, wolałbym się nie leczyć. Do końca dni swoich roiłbym sobie, że jestem szczęśliwy.

Gość asiaaaaaaaaaaa
milosc jest wtedy jak moj chlopak sra mi do ryja uwielbiam ten aromat:)

Gość paulla1201kotek
Miłość każdy odbiera ja inaczej;)

Gdzie szukać wirusa, który mnie w ów stan "chorobowy" wprowadzi? Jak objawy rozpoznać, że to już? Jak zakazić się, by umrzeć szczęśliwym?

Gość Ala pierdola
Miłość ma różne oblicza. Najprościej to chyba jest wtedy kiedy na kimś nam zależy, niezależnie od tego czy ten ktoś robi wszytko co byśmy chcieli. JEst miłość rodzicielska, może być miłość do poezji itd. A jeżeli chodzi ci o zakochanie się w dziewczynie to to jeszcze nie koniecznie musi być miłość. NO i znowu nawet jeżeli tak to nie znaczy że musi być odwzajemniona.

Gość ciekawa..........
skoro pytasz to faktycznie błądzisz...wydaje Ci się,że to pojemne słowo będące odczuciem zamkniesz w ramy zwykłego rozumienia?...to przecież nie jest matematyka a uczucia i o odczuwanie zapytaj siebie a nie suche algorytmy

Gość asiaaaaaaaaaaa
nie uznaje milosci za kase zrobie(juz nei prawie tu) wszystko,wyssam (prawie;))kazdego frajera do ostatniej kropli krwii

Nie znalazłem, a mam już 40 lat. Wiem czym jest miłość rodzicielska i to w obie strony. Interesuje mnie miłość pomiędzy dwiema dorosłymi, świadomymi swoich potrzeb i oczekiwań osobami. Interesuje mnie punkt widzenia kobiet: kiedy uważają, że są kochane?

Gość Marta Ostroow
milosc jest gdy jedno spada w dół a drugie ciagnie ku górze

Nie szukam schematów, ani algorytmów. Szukam wiedzy, zrozumienia tego, gdzie popełniałem błędy. Co ja czuję i odczuwałem wiem i pamiętam.

Kiedy One spadały ja z całych sił ciągnąłem w górę, albo przynajmniej nie pozwalałem spadać niżej. Gdy ja zacząłem się obsuwać zwyczajnie przecięto mi linę.

mężczyzna, który kocha kobietę tworzy wizje wspolnej przyszłości:)

Gość skad wiem
ze mnie kocha? nie dlatego ze mi o tym mowi, nie tylko dlatego. kocha bo widze jego lzy gdy ja cierpie, bo gladzi mnie po wlosach gdy powala mnie choroba, bo martwi sie o mnie, bo chce byc ojcem moich dzieci. to tylko maly skrawek jego milosci

Gość tak sobie myslę
prawdziwa miłosc jest wtedy, kiedy kochamy tych, ktorzy na nic nie mogą się nam przydac. to co bierzemy za miłosc, często bywa zwyczajną fascynacją erotyczną lub przywiązaniem, czy tez strachem przed samotnoscią

ja uważam że jestem kochana, gdy mężczyzna myśli tylko o mnie, a nie o innych przypadkwych kobietach, szanuje mnie, adoruje, stara się bym była szczęśliwa choć np. czasem coś idzie nie po jego mysli, jest w stanie \"nagiąć\" się dla mnie, ja robię z resztą to samo, chcę żeby był po prostu szczęśliwy :)

Miałem wizje wspólnej przyszłości i robiłem wszystko, co w mojej mocy, by się ziściły. Chciałem i byłem ojcem dziecka. To wszystko nie wystarczało.

Gość asiaaaaaaa
ja to sie naginam dla wszystkich po kolei aby choc na bulke z maslem bylo(hiv)

O adorowaniu, uwielbieniu, fascynacji nawet nie wspominam. Ponoć prawdziwi faceci nie płaczą - mi się to zdarzało, gdy działo się coś bardzo niedobrego z Nią.

Gość tak sobie myslę
owszem placzą. tylko kiedys wmowiono im co innego

Gość asiaaaaaaa
ja plakam ostatnio wczoraj chyba ale przyszed trener i mnie pocieszyl:P

Kochałem i kocham chyba do dziś, a przynajmniej tak to czuję. Za to pomimo tego wszystkiego okazałem się niepotrzebny, wręcz zbędny.

Gość skad wiem
moze problem nie jest w tobie a niej? do tanga trzeba dwojga i starac musza sie obie strony nie tylko jedna.

Gość tak sobie myslę
nie odchodzimy od facetow, ktorych szanujemy i podziwiamy. facet musi jednak nam imponowac, musimy czuc sie przy nim bezpiecznie, a jesli jeszcze bedzie umiał z nami rozmawiac, to będzie facetem naszych marzen