-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 daleko masz po najbliższego testa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Wiem ze nie powinno sie kobiet w ciazy ponaglac ale lec ze juz;)))) Bo umre tu z ciekawosci!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Nie bij go nie pozwalam!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Nie może wyjść negatywny !!! jak tak wyjdzie to znaczy że test niedobry ;) (tak mi Agnes pisała jak ja miałam robić :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Tylko szybko bo umieram z ciekawości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Cholera u mnie w pracy zaczynają coś podejrzewać :o bo zawsze mi było gorąco a ostatnio to taaaaak mi zimno że siedze wyubierana jak nigdy :o narazie sobie żartują i robią głupie komentarze... nie chce narazie nic mówic w pracy :o powiem jak już będe musiała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 No ba!!! Jak test chce w leb to zaraz jestem pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Nie przejmuj sie!!!Udawaj ze nie wiesz o co chodzi;)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 No ładnie jak do bitki to Agnes pierwsza ;) :D :D :D No ja wtedy udaje że mnie to nie dotyczy wogóle i nie wiem o czym oni do mnie rozmawiają :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 No i tak trzymaj;))) co to ich obchodzi.. a ponadto to dopiero poczatek wiec skad maja wiedziec ze Ty juz wiesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Zobaczą jak zaczne grubnąć :o mam nadzieje że tak szybko to nie nastąpi :o zima idzie to jakoś sie zasłonie pod swetrem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Goga??? Ciekawe czy urodzisz chlopca czy dziewczynke;))) Ciekawe jak bedzie u Amerie;)) Choc to takie odlegle a zleci!!! O ho hoh ho!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Pewnie to głupie pytanie ale nie wiesz czy jak pójde do lekarza i powiem że jestem w ciąży to będzie mnie badał tak...na fotelu ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Zawsze zostaje tunika:) biust Ci urosnie to ladnie zakryjesz biust a brzuszka nikt niepotrzebny nie zauwazy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 No ciekawe :o Oj żebyś wiedziała że zleci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Zaczynam byc glodna :o od 6 rano nic nie jadłam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Chyba nie... wydaje mi sie ze skieruje na badania... najpierw musza Ci chyba dopochwowe zrobic.. badania krwi.. kurde.. juz sama nie wie,... nie bylam jeszcze w ciazy a jak ciotka gadala to nie pamietam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Ide zobaczyć co sie tam w kuchni dzieje... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 No właśnie ja tez nie wiem na co sie nastawic na tej wizycie... powiem Ci jak juz będe po żebyś wiedziała na przyszłość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 No chyba sobie zartyujesz!!!!! Masz zjesc w tej chwili.. w ciazy jestes kochana;))) A jak maluszek tam kwili nie no po dupie zaraxz Ci dam!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Tylko wracaj szybko;)))))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 No dobra już ide sie tam wryć do kuchni bo w bojowy nastroju dzisiaj jesteś widze i sie boje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 To ja czekam na Cievie;)))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Poszly i zginely a ja tu sama.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Amerie!!!! Jestes czy nie??? Rob tewgo tesciora;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Jestem już z kanapką :) a mąz mi jeszcze herbatke następną robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Długo Amarie nie ma.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 No nareszcie:) Smacznego Ciezaroweczko moja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Pewnie zamdlala z zachwytu;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Pewnie tak :D Jeszcze jutro trzeba wstac rano :o a na poniedziałek i wtorek wziełam sobie wolne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach