Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 nie jeszcze nie ale chetnie zobaczę! tylko tak czytam ze wy wszystkie jestescie ładne dziewczyny a troche sie stresuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ależ mnie dzis kafe wkurza :o widzę, że szykuje się kolejne pisanie po kilka stron ;) przynajmniej mam co czytać jak do domku wracam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Wyslij mi lanka na mojego maila albo dane poogladam sobie;))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 a ja też chcę :) jak znajdziesz agnes to mnie dodaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Ja nie jestem ladna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 oj tam dajcie spokój z tymi ładnymi ;) każda z nas jest ładna dla swojego M i to jest najważniejsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Wyslalas mi tego masila?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 agnes juz wyslalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 amerie mam nadzieje, że te objawy to na ciąże są a nie na @ tak jak myslisz, uszy do góry, zrób może sobie jutro teścik... chyba powinno coś pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 zobaczymy pogdamy he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Amerie.. poczekaj za dwa dni napewno wyjdzie szydlo z worka czy przyjdzie @ czy idzie na urlop;(* jestem z Toba!!! Znowu mi niedobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 agnes łobuziaro a załatwiłaś sobie w końcu tabletki? nie możesz tak przechodzić choroby bo jeszcze odpukać jakieś powikłania się zrobią i tylko kłopotu sobie narobisz. Mam nadzieje, że twój M zadbal o ciebie i załatwił lekarstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Tak sobie mysle, bo pewnie zaraz was zobacze, że wczesniej sobie postrzelam: banmon, goga to brunetki Amerie blondynka hope ciemna blondynka agnes myslalam ze blondynka ale juz wiem ze brunetka, smile tez myslalam ze jest blondyka z lokami ;) Zobaczymy czy trafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 faceci mają właśnie takie pojęcie o ciąży :) wszyscy bez wyjątku :) no może jest jeden wyjatek-ginekolodzy :D to nie idź amerie jesli mozesz sobie wziąć zwolnieie to tak zrób bo po co się męczyć w pracy z bolącym brzuchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ja tak naturalnie to mam taki mysi i niejaki kolor włosów ale teraz jestem ciemną blondynką :) ostatnio często wybieram właśnie taki kolor, chociaż na głowie miłam już dosłownie każdy kolorek i nawet kiedyś trwała ;) a dawno temu nawet dwa dredy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 amerie z tego co pamiętam to ty w pracy masz dostęp do testów to może sobie zrób w czasie pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Juz zobaczylam Ole;))))))))0 Super foty!!!!!!!!!! Tak samo jak Ty uwielbiasm muchy!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 oj amerie przecież wiesz, że ten ostatni test wcale nie musiał pokazywac dwóch kresek, jednego dnia test pokazuje jedną krechę a na następny już załapuje i mamy dwie kreseczki :) może to było jednak za wcześnie na ten test biorąc pod uwage fakt, że masz takie długie te cykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ja też zaprosiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Ola jesteśmy po tym samym kierunku :) a mogę wiedzieć co ty w Anglii robisz? tzn czy pracujesz w zawodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Dziewczyny sorki ale sie troszke zamotałam teraz kto jest kto, banmon ma cos wspolnego z nazwiskiem panienskim? dobrze kombinuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 dobrze kombinujesz mam podobne nazwisko do nika ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ja też amerie uwielbiam jechac do pracy jestem wtedy przeszczęśliwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Juz ok bralam aspiryne tylko co nie zjem to zgaga i chec haftowania........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Dziewczynki sorki ale teraz zajme sie ogladaniem fotek ;) Szczerze mowiac mialam wrazenie ze sobie nawzajem troche kadzicie z tymi komplementami ale wszystko prawda , laseczki z was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 pappapapa Amerie;( milej pracy!! Daj im popalic;)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 amerie ale to by było za dużo szczęścia jak dla mnie, mogłabym oszaleć z jego nadmiaru, zadowolę się więc na razie swoimi wyjazdami do pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 A ja? mnie t5ez wez...;))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 idę się pluskac bo później nie będzie mi się chciało ale wpadnę tu jeszcze was pomęczyć ;) Ola napisz mi koniecznie co tym tam robisz w tej obczyźnie ;) czy w zawodzie znalazłaś jakąś pracę, o ile masz ochote pisać o takich sprawach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Juz widziałam zdjecia, śliczne dziewczyny! Banaom pemnie zauważyłaś że jesteśmy po tym samym kierunku ;) Coś mi tak świtało jak pisałaś o tych swoich praktykach (czyżby sano?) Ja niestey nie pracuje tutaj w zawodzie, zreszta nigdy nie pracowałam. Chciałam pracowac ze zwierzętami ale niekoniecznie na fermach, bardziej schroniska, gabinety wet itp. Składałam tutaj podania , ale nasze wykszt jes troche nieprzetłumaczalne i wola kogos po kursie zrobionym a ang collegu, niestety. Szkoda bo nie przepadam za moja obecna praca, to jest to obok tesknoty za rodzina i przyjaciolmi powod dla ktorego chcialabym wrocic. Ale i tak wiecej jest powodow do pozostania tutaj wiec nie jest zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach