Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombastiko

Ob minii

Polecane posty

Gość bombastiko

kupiłam. zobaczyłam i O. zdziwko. ten tampon jest strasznie mały... podobno na pierwszy raz lepiej kupic rozmiar mini. Jade nad morze wiec chcialamz zaczą używac. Ale na pierwsze dni okresu to ten tampon.. będzie przeciekac przeciez :/ taki to co 2 godiny chyba trzeba zmieniac.. hmm? dziewczyny jak to jest? Pierwsze dni i ob mini ? chyba takie nie bardzo to połączenie nie myślicie?

Gość bombastiko
no ja rozumiem ze są ciekawsze tematy z działu ` prowakcje ` ale może by ktos pomógł ;P

Gość bombastiko
w pierwszych dniach bardzo mocny..

To wydaje mi sie że ten tampon nie bd odpowiedni ... kup większy ... chyba ze bd zmieniała bardzo często to moze Ci nie przecieknie .

Gość bombastiko
no mi tez sie tak wydaje :/ ale na pierwszy arz z tamponem podobniez mini najllepszy :/ a z ob norml mialam neico kiedys problemy z włozeniem..

No mini na pierwszy raz najlepsze moim zdaniem , no to bd musiala często zmieniać :)

NO TO wloz tampon mini jako swoj pierwszy, a pozniej za 2 godziny zmien na normal. tez mi problem :P

Gość bombastiko
to ja zbankrutuje przez te tampony ! xD

Gość mala222
ja jak pierwszy raz użyłam ob mini w pierwszy dzień, to po godzinie musiałam już go zmienić ;/ więc olałam mini i wzięłam normalny - i nadal jestem dziewicą :P a nie muszę latać co chwila do łazienki.

Gość kalkskal
Kup większy, najlepiej z aplikatorem. Bo te ob są beznadziejne w podróży, z aplikatorem jest higieniczniej.