Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjasnijcie mi to bo ja za glu

WCZASY we WŁoszech!! help, wytłumaczcie

Polecane posty

Przeglądam oferty na alleWakacje i znalazłam taką: http://wycieczki.allewakacje.pl/booking_pl/allewakacje/erde/index.php?KID=111020&flugdauer=30008&fl_g=1&termin=1247781600&te_g=1&ruecktermin=1254261600&rute_g=1&verpflegung=-1&vp_g=1&zimmer=-1&zi_g=1&sportmoeglichkeiten=-1&sm_g=50&zielgebiets_kenner=374&dauer=6_7&da_g=1&personen=25;25;25;25;;;&anzahl_treffer_seite=8&&Laender_Ref_ID=999_10_GE34&engine=erde&formular=4&&IFF=42906&zielgebiets_kenner=374&detail=termine&krok=4&H_Name=Residenza%20Laguna%20&%20Santa%20Elena%20Sud&showresult=1&startposition_hotel=0 151 zł za obobę, 7 dni, dojazd własny, apartament dla 4 osób. Klikam na rezerwację i wyświetliła mi się cena całkowita niecałe 700 zł (sprawdźcie sobie) :o zasadnicze pytanie... jak to możliwe?? 7 dni pobytu dla 4 oób za 700 zł????? jutro zadzwonie na infolinie is ie dopytam bo wierzyc mi się nie chce :o ps. sprawdziłam też inne opcje np. wycieczka dla 2 osób na 7 dni za 1200 zł od osoby i w cenie całkowitej wyświetliło mi się 2400..... widocznie jestem za glupia ale za darmo wczasów chyba nie rozdają :o

ale dlugasny link :o tu do str głownej: http://www.allewakacje.pl/ wybierzcie w promowanych wloskie wakacje i tam bedzie ta oferta za 151 zł

a czy tam jakis murzyn mnie wydyma czarnym kindybałem :classic_cool:

naprawde troche zglupiałam, a moze podszywacz mnie olsni? :D

upupupu