Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysia111

sperma

Polecane posty

Gość krysia111

Witam bardzo mi zalezy na szybkiej odpowiedzi... Chailam sie dowiedziec jak wyglada sperma gdy chłopak jest nie płody...Spoznia mi sie okres a uprawialismy seks on twierdzi ze jest bez płodny ... oczywiscie miał prezerwatywe i wyciagnał członek przed wytryskiem ... ale mimo to sie boje proszeo odpowiedz...

Czesc , sperma wyglada tak samo golym okiem. A skad ma pewnosc ze jest bezplodny>?

Gość ja też tak zawsze mówię
:-D

Gość Krysia111
poniewaz po stosunku zaniepokoiła go sperma w prezerwatywie najpierw była sama woda... apozniej troche bialego nie kleistego płynu na necie pisało ze jak ma sie taka konsystencje to jest sie beplodnym chlopak sie troszke zalamał... wiec chcialam zapytac moze jest tu ktos kto jest bez płodny i potrafiłby odpowiedziec na moje pytanie :)

Gość Krysia111
i nie jestem pewna w 100 % :)

Gość aby stwierdzić
niepłodność należy zrobic badania nasienia. Na wygląd nic nie stwierdzisz.

Gość nie nie nie nie nie nie
sperma bezpłodnego jest taka sama jak płodnego z wyglądu. Inaczej nikt nie robiłby badań na płodność u facetów tylko po wyglądzie by oceniali

Gość krysia111
Ok dziekuje Bardzo :) A gdzie najlepiej on powinien sie zgłosic?? i od ilu lat robia takie badania :)

Nasienie bezpłodnego mężczyzny wygląda dokładnie tak samo, jak zdrowego. Poza tym nasienie często różni się u jednego mężczyzny - raz jest takie, raz inne.