Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitq

Totalna dezorganizacja - jak sobie z tym poradzić?

Polecane posty

Jestem całe życie niezorganizowana :( Tylko z tego problemy są, bo dzień przebytuje a godziny mi przez palce przeciekają.... mam sobie przed snem codziennie robić szczegółowy plan? To coś pomoże? :(

Gość demoolka
witaj w klubie, moje życie to jeden wielki śmietnik, nawet starzy ze mną już nie wytrzymują:O też szukam pomocy, nie wiem, jakiegoś szkolenia, terapii, czegokolwiek. dobrze Cię rozumiem, nawet nie potrafię tego całego mojego chaosu ująć w słowa w tym momencie.:O

demoolka - dokładnie ! Nie wiem co robić. Pożera mi mnostwo czasu tv internet i to jest przykre. powinnam cos robic ze swoim zyciem a ono przecieka mi przez palce, niestety w swojej miejscowosci nie mam mozliwosci zeby sie gdzies na cos zapisac zeby miec jakas motywacje :(

mam ten sam problem, moje życie to jeden wielki CHAOS ale powiem wam, że żadne szkolenia niczego nie zmienią, trzeba samemu się ogarnąć. jest milion szkoleń i poradników na ten temat... podstawa to właśnie mieć plan i co jeszcze ważniejsze - trzymać się go!

Podobno ludzie, którzy pracują mają jakieś zlecenia to są lepiej zorganizowani bo na nic nie mają czasu. a jak ktoś tego nie ma? nie chcę przez całe życie żyć wg planu :( a może tylko na początku jednak?

w moim zyciu tez panuje rozpizdziaj totalny :o ale w koncu sie za to wezme...

Gość fdgfdghfhg