Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam teraz dobry humor

wschody słońca są piękne!

Polecane posty

czy ktoś jeszcze, podobnie jak ja, uważa, że wschody słońca są piękne? kiedy jest rześkie, chłodne powietrze, kiedy zaczynają śpiewać ptaki i kiedy zaczyna sie przejaśniać? to dobrze że monotonia jest prawem natury i że codziennie rano wschodzi słońce, chyba dzisiaj polubiłam lato :P ale jest ładnie!

A skąd ty jesteś, że masz teaz wschód słońca.U mnie ciemno jeszcze, tylko troszkę się przejaśnia

a u mnie słońce wzeszło dobre 20 minut temu, jestem z środkowej Polski, 50 km od Łodzi a ty?

Gość meredith grey
a u meredith teraz piekny zachod slonca. a te oblesne ptaszory zaczynaja drzec jape punkt 12 w nocy :O:O

Gość panu rama
nie ma to jak zachody ksiezyca w tle teczy sa one takie piekne i mietkie i kolorowusie i mieciusie jak wloski na brzoskiwince i jej potulny meszek owinol mojego ptaszka mieciutkiego jak huuuuuuuuuuuuuuuuuj (dla kontrastu):)

Gość bawarka
Wschody słońca są piękne... Szczególnie tutaj, nad morzem. Mam swoje "sekretne" miejsce gdzie je podziwiam, skarpa w lesie i oszałamiający widok ma morze i plecionkę barw na niebie zakończoną ukoronowaniem intensywnej pomarańczy wzeszłego słońca. Za to zachody są już zupełnie inne, smutne i zostawiają po sobie ślad żalu.

Gość dopiero wstałam
No wschody są cudowne tylko ja zawsze o tej porze spie jak suseł ale najcudowniejsze sa zachody słońca nad morzem

Gość bawarka
Dobrze jest się zatrzymać na chwilę i popatrzeć na taki zachód :)

Gość womenINred
a zachody słońca niby nie są piękne?!

wschody i zachody są najpiękniejsze nad morzem.Ja się u nas na zaden wschód nie załapałam,choc sie wczesnie obudziłam,BYła taka u nas burza i ulewa w nocy ze masakra a rano povhmurno