Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszoskoczektuitam

co myslicie o tej sukience?nadaje sie na wesele?

Polecane posty

Gość myszoskoczektuitam
/www.esprit.co.uk/Shop/HtmlProduct/WinDslV2.html

Gość myszoskoczektuitam
sorry www.esprit.co.uk/Shop/HtmlProduct/WinDslV2.html

Gość myszoskoczektuitam
??? hmmm niewidzialna?

Gość myszoskoczektuitam
nikt wiecej nie oceni???:(:(:(

Gość myszoskoczektuitam
o co chodzi???kopiuje linka ze strony a on nie chce wejsc!!!

Gość facet co lubi ...
albo klikamy w białe pole i wybieramy "show only this frame" czy pokaż tylko tą ramkę i następnie wklejamy tu link który wygląda tak: http://www.esprit.co.uk/Shop/HtmlProduct/uk/HtmlProduct_StandardV2.html?id=00566452&language=uk&color=429&refpage=HtmlOver/uk/women_all_products_dresses_smart.html&statDivision=dresses&statCategory=smart

Gość ładna ale ta niebieska
ładniejsza bo satyna mi sie już przejadła.

Gość facet co lubi ...
w przeglądarce ukrywany jest link do produktów :) więc trzeba pokazać ramkę : PPM "This Frame" - "show only this frame" w przeglądarce FireFox jak używasz IE to trudno radź sobie sama :) PPM - prawy przycisk myszy

Ładna...Kolor Również ładny...Chociaż może jeśli to okres letni,to warto spróbować z bardziej \"gorącymi\" kolorami?? :)

Gość myszoskoczektuitam
ale ja nie bardzo sie czuje w niebieskim:/ dodam ze jestem raczej niska 158 cm i szczupla nosze rozmiar xs i nie wiem czy vede dobrze wygladac

Gość facet co lubi ...
Jak masz czarne włosy lub blond to będzie git jak jesteś ruda to sukienka tradycyjnie zielona :D

Gość korbba
do facet----------co lubisz? :)

Gość myszoskoczektuitam
jestem sztynka :)

To tak jak ja (xs) :) Kolor dosyć chłodny... (mówię o tej ciemno niebieskiej) ...Jednak krój i fason świetny...Zwiewna ,letnia sukienka. Ta druga ma lepszy kolor i wygląda również dobrze... Musisz sama zdecydować... Zresztą jak mówisz,że jesteś szczupła... Ta satynowa będzie to podkreślać,bo jest bardziej dopasowana...

Gość korbba
a sukienka spoko, ale mi tez sie podoba ta granatowa. chodz ja bym kupila czarna i czerwone szpilki(a tym bardziej ze mowisz ze jestes niska) i czerwona szminka. a jak granatowa hehehee tez czerwone szpilki;P

Gość korbba
facet co lubi wracaj:classic_cool:

Wszystkie ładne na swój sposób...Każdą można by ubrać na wesele... Sama musisz wiedzieć jakie kolory do Ciebie pasują...

Gość facet co lubi ...
> korbba kobiety lubię ,najchętniej blondi o niebanalnej urodzie i pięknych dużych ... oczach ;) ale nie mam szczęścia do kobiet

Gość korbba
niebanala uroda..zgrabna.. brunetka.. duże zielone oczy:classic_cool: mam teaz ochote sie z tobą kochac, uprawiać seks, nie wiem dlaczego, wiem ze chce..

Ja też byłam w połowie czerwca na weselu i postawiłam na...dzikość :D Kupiłam sobie śliczną sukienkę w panterkę w Tally Weil i miałam na głowie burzę loczków(a'la afro) ... Do tego czarne szpileczki i złote dodatki(gdyż sukienka też ma złote koła z przodu zamiast ramionek) . Kieckę chce sprzedać, gdyż w najbliższym czasie raczej mi się nie przyda. Gdyby ktoś był chętny :P heh ;) Dobrze się czułam ...a to jest najważniejsze przecież:]

Gość yolek79
Fiolet modniejszy , ładna jest, ale wszystko zalezy od tego w jakich kolorach Ci do twarzy i w jakim kroju :) pozdrawiam na wesele jak najbardziek wg mnie sie nadaje :)