Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bejszus

Porazka, co robic - PILNE

Polecane posty

Ale za przeproszeniem wczoraj spie**ol... sytuacje :/ Nie wiem co mi w ogole bylo i cholera jasna zalamka totalna.. Pisze z fantastycznym chlopakiem juz dwa miesiace, planujemy sie za tydzien spotkac na urlopie. Od ostatich 3-4 dni praktycznie nie odpisuje na smsy a jesli juz odpisze to np \":*\" Postanowilam robic podobnie, ale wczoraj gdy napisal na dobranoc \":*\" po moim smsie, bardzo milym zreszta, to nie wytrzymalam :/ Zarzucilam mu, ze mnie olewa i ze bardzo tego nie lubie, poownalam siebiew do jego bylej, z ktora robil podobnie, bo sam mowil, ze troszke ja olal na poczatku, to jej bardziej zaczelo zalezec..Ja nie wytrzymalam i sie ostro na nim wyzylam.. On pisal, ze nie wie w ogole o co mi chodzi i co ja gadam.. Pozniej przemyslalam i napisalam, ze ja sama chyba tez nie wiem.. On odpisal \"jak sie doiwiesz, to daj cynk\". PO tym napisalam mu, ze czasem bardzo dziwnie i niezrozumiale sie zachowuje i jestem dzisiaj chora, mam 38.1 goraczki.. Nie odpisal nic na to, ale to bylo juz o 2.30 w nocy, wiec moze zasnal.. Jak mam to wyprostowac? Przeprosic za swoje bezsensowne zachowanie? Jak ja w ogole moge czegokolwiek od niego juz wymagac :/

Gość upupup
srase rzęsistą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olej go . Również nie odpisuj. Skoro on olewa i jej najbardziej wtedy zależy to co należy zrobić aby i jemu zależało.... ? :) no co? :P nie narzucaj się mu

najlepiej wyliż mu jeszcze dupkę :)

No ok, nie bede sie narzucac, ale nie wypada przeprosic za ten bezsens? Zapytac czy sie nie gniewa? Bo teraz jak jest na mnie bardzo zly, to nie jest najlepszy czas do olewki.. Ile parapetow siedzi od rana na kafe - az szkoda gadac. A mi szczerze mowiac na nim zalezy..Niedawno skonczylam 6 letni zweiazek i on pozwala mi zapomniec..

nie, nie wypada nie przeprasza się za wszystko ze szczegółami- tym bardziej , że sytuacje już wyjaśniłaś gdyby to był mądry facet to by wiedział, że baby czasem tak mają- chyba że lubisz tyrana, któremu za każde przewinienie trzeba całować stopy

radze ci się nie przejmować głupotami ludzie w związku miewają nieporozumienia i czasem się przemówią jemu pewnie to zwisa a ty nerwowo gryziesz paznokcie wrzuć na luz- wtedy i on cię doceni nie musisz się godzić a wszystkie jego warunki- twoje oczekiwania też są ważne i masz prawo nie rozumieć jego każdego postępowania zarzuciłaś mu, że cię olewa- widać tak czułaś- to nic złego powiedzieć komuś , że coś ci się nie podoba fakt- my baby lubimy robić coś z niczego- ale przecież to już wyjaśniłaś

Gość grenadinne
i koniecznie znalezc sobie jeszcze z 2-3 adoratorow. +100 do pewnosci siebie, a i na takie sytuacje bedziesz patrzyla z przymruzeniem oka, no bo jesli nie ten, to inny... ;)

To bedzie trudne, bo jestem raczej bardzo emocjonalna i impulsywna, co pokazala wczorajsza sytuacja, ale poczekam az teraz on sie odezwie.. MI bardzo szybko zaczyna zalezec, wiec ze mu tez zalezalo, mam wiec nadzieje, ze sie odezwie, oby dzisiaj, bo sie denerwuje..

powiem ci coś jeszcze nie możesz zgadzać się na wszystko byleby tylko z tobą był kiedyś...nie pamiętam o co chodziło.mój dzisiejszy już maż powiedział do mnie..bo ja już tak mam- a ja stwierdziłam jasno- to miej ale nie ze mną....jesteśmy ze sobą 5 lat i on już tak nie ma ;) szukaj kogoś z kim naprawdę będzie ci dobrze- być może to ten, ale musisz jasno twierdzić czego chcesz- albo jest w stanie ci to zapewnić albo nie

trudno to się denerwuj- bo rada żebyś przestała jest bezsensowna , choć najlepsza:) ale wytrzymaj i naucz się tupać nogą bez późniejszych wyjaśnień- masz święte prawo do swojego zdania no chyba, że lubisz spełniać rolę podnóżka

Ike, bardzo inteligentna z Ciebie kobieta. Wiem, ze powinnam robic tak jak mowisz, bo poprzedni zwiazek u mnie byl z serii "kochalam za bardzo", no ale juz do tego stopnia przeginal, ze nawet ja postanowilam zerwac. I wiem, ze w tamtym zwiazku sama zapracowalam na takie traktowanie. A co do wyjasnienia, nie wiem czy to, ze mialam goraczke i nieraz sie dziwne zachowuje mozna uznac za wyjasnienie?

Gość papryczka trzymam za
moim zdaniem twoj pierewszy sms, ze cie zlewa, byl na miejscu. Niepotrzebnie sie tlumaczylas potem

więc teraz się ogarnij przemyśl sobie jasno czego oczekujesz od faceta i - o ile to nie są niestworzone wygórowane oczekiwania- nie rezygnuj z nich bo i tak na dłuższą metę to się nie uda a wierz mi- zawsze na początku jest obwąchiwanie się- na ile to mogę sobie pozwolić i walka o przestrzeń- uważaj by nowy facet ci jej całej nie zagarnął bo się zamęczysz i zadusisz po to jesteś w związku by być szczęśliwą

Gość minodues
Dziewczyno właśnie Cię złamał ! Nie dość, że dokładnie opisał Ci swoją strategię z byłą, to na Tobie również ją zastosował, a Ty, choć *świadoma*, dałaś się złapać i jeszcze czujesz się winna i uważasz, że powinnaś się tłumaczyć ! Koleś widzi, że jednak jego teoria się sprawdza: dziewczyny są niemądre i łatwo nimi manipulować :( Ale to prawda znana od wieków - i jak widać niezmienialna :) PS. "Nie wiem o co Ci chodzi" - standard. Ale dziewczyny też tego używają...

i jeszcze jedno przeczytaj swoja pierwszą wypowiedź i moją pierwszą odpowiedź tak to wygląda z boku i on też to widzi ;) i zacznie to wykorzystywać :) ucz się na błędach powodzenia

Tlumaczylam sie, bo jego reakcja byla niestandardowa, postawil sie, no ale coz teraz zrobie, czekam na znak od niego, bo przeciez sie nie pochlastam.. Nie przepraszam za nic, chociaz porownywanie sie do bylej, gdy nie jestem z nim w zwiazku nie bylo najbardziej przemyslanym rozwiazaniem. Pisalam, ze ja jestem inna, i ze wiem, ze robi to specjalnie, bo kiedys mi pisal, ze tak robil z byla, ale ze mna jest inaczej, bo ja sie nie zloszcze na to, a po prostu jest mi przykro. On odpisal, ze widzi, ze jestem max wkurwiona i nie wie co w ogole gadam. Ale, bylo minelo..

ego reakcja była bardzo standardowa:D uwierz najlepszą obrona jest atak:D

Ike - Bardzo Ci dziękuję. Bo Twoje odpowiedzi dla autorki, pomagają również równocześnie mnie. Niezależnie od wieku wszystkie reagujemy podobnie. A myślałam, że jestem coraz mądrzejsza i coraz twardsza,.... I że nie dam się już wciągnąć w takie damsko-męskie gierki i próby sił:( wrrrr

Kurde, ale mi juz zaczelo cholernie zalezec, czekalam na to spotkanie, dwa miesiace pisalismy o wszystkim i o niczym na gg po kilka godzin dziennie.. CHCE ZEBY NAPISAL!

ale tyle, na ile go znam, to moze potrwac nawet kilka dni, albo w ogole nie nastapic.. A czekac az do konca? Czy po jakims czasie jednak sama napisac?

jeśli i jemu zależało na tym spotkaniu to się odezwie jeśli nie.......to chyba odpowiedź znasz sama :)

jeśli umiesz wytrzymaj wiem że rady typu zajmij się czymś, nie myśl itd są rzucane na wiatr bo łatwo jest radzić a trudniej zrobić ale ja na twoim miejscu w decydującym momencie bym wytrzymała do cholery niech się trochę facet pogłówkuje i postara- wtedy cię doceni- i uwierz mi to działa, chyba że to typowy dupek wtedy w ogóle lepiej go sobie odpuścić choćby się miało kolejny miesiąc chodzić z zapuchniętymi oczami;) no a zrobisz jak zechcesz:)

Ok, Twoje rady sa madre, zrobie tak jak mowisz.. Musze zaraz gdzies wyjsc z domu, schowac telefon, nie wiem, moze go zostawic, bo jeszcze sie zlamie..

Zawsze pisalam mu cos na dzien dobry, a on mi cos na dobranoc, gdy dzisiaj nie napisze, to pokaze mu, ze cos jednak nie jest tak..

Gość bejszus namierzyliśmy Cie
na naszej-klasie, buahahahahah :D:D:D

Ciesze sie niezmiernie :P Na n- k kazdy moze wejsc, wiec czy znajdzie na forum, czy tez gdziekolwiek indziej, to zadna roznica, nie uwazasz?