Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liddkop

Dlaczego w komentarzach na allegro piszecie POLECAM!????

Polecane posty

Gość liddkop

Piszecie w komentarzach po zakonczonej transakcji ze polecacie dana oosbe jako kupującego czy sprzedającego. DLa mnie to chore, bo jak mozna polecac, skoro nie znasz tej osoby- to ze kupujacy wplacil kase ci, nie znaczy przeciez ze inny sprzedajacy nie bedzie mial z nim problemow. Ja zawsze w komentarzy pisze ze dziekuje za transakcje, ale nie pisze ze polecam kogos, bo dla mnie to bez sensu/

Gość a ja pisze że polecam
i basta :classic_cool:

No chyba normale że jak udana transakcja to się poleca a jak nie udana to odradza 🖐️

Gość roach
jak coś kupuję i nie mam przy tym problemów to polecam dalej. tak samo jest z np. z fryzjerem, jestem zadowolona z usługi to polecam znajomym. nie sądziłam, że dla kogoś to tak nieprawdopodobne :o

Gość liquido
W tamtym roku mialam straszne problemy z gosciem, ktory mial 70 takich slodkopierdzacych komentarzy. Nie moglam z nim nawiazac zadnego kontaktu, jak dzwonilam pod podany numer, to okazalo sie, ze to numer jakiejs kolezanki i musialam z nia rozmawiac, ode mnie nie odbieralm, po prostu koszmar:O

Gość andrzej transseksualista
no to pisz coś takiego: "Nie miałam z nim problemów, szybko wysłał zamówiony towar ale ostrzegam! Wy możecie mieć z nim same problemy"

Gość liddkop
ale jak ze znajomymi mężatkami gadam o panach z agencji towarzyskich to jak się gość spisze na medal to i mowie: polecam :)