Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxAXX...

ile napoii na slub w sierpniu??

Polecane posty

Gość xxAXX...

jak pzreliczyc ilosc napoii na slub pod koniec sierpnia?? gosci bedzie ok 150, wesele z poprawinami. jak policzyc zeby niezabraklo?? chcielismy kupic pepsi, fante, sprite, mineralke, w tych butelkach 0,5, i dwa rodzaje sokow tymbark w tych malych butelkach. ktos juz to przerabial i moze doradzic??

Gość xxAXX...
wodke juz mamy kupiona. na dwa dni i rozdawanie zamowilismy 315 flaszek.

Gość Emilia19874
Nie radzę kupować pepsi, lepiej coca-cole. Pepsi jest słodsza i po niej częściej chce się pić. Jeśli chodzi o litry to my na swoje wesele w sierpniu liczymy 2,5 l do 3l na głowe dorosłego człowieka. Dla dzieci po 1l do 1,5l. Ale zawsze dobrze mieć kilka butelek w zapasie;) Ale tylko od Was zależy ile napoi gazowanych, soków czy mineralki. Pozdrawiam:D

Gość monika_7
jamam w pazdzierniku i na razie mamy 60litrow pepsi na 70 osob dojdzie jeszcze jakies 20 litrow sprite i 20 fanty . pepsi kupilismy bo coca-coli nie lubimy i na codzien tez pepsi pijemy

Gość Emilia19874
Wiesz zależy od gustu:) Jak Wam smakuje... Ale macie dobry przelicznik. Lepiej kupić więcej, jak ma zabraknąć:(

Gość m.m.m
ja policzyłam po 3l na osobę, ale mówią mi, że za dużo Ogólnie: -jakieś 40% niegazowane (soki do dzbanków i tymbarki w małych butelkach) - 25% woda (gazowana i niegazowana) -35% gazowane (cola, sprite, fanta)

Gość nam w restauracji kazali kupić
3l łącznie z poprawinami, na samo wesele 2 litry. Dużo nam zostało. A kupowaliśmy pół na pół gazowanych i niegazowanych