Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirellaaaa

jaki sklep internetowy z tańszym jedzeniem dla kota?

Polecane posty

znacie jakies sklepy w necie lub sprzedawce allegro gdzie są korztystne ceny z karmą dla kotów? wszedzie jest strasznie drogo!!!!! moj kot zaczyna juz jesc drozej ode mnie :P chodzi mi o saszetki szalki itp, głównie mokre jedzenie.

Gość fssdf
jakiś czas temu z whiskasa wysyłali darmowe próbki, jeśli to nadal jest to możesz zamówić kilka na różne koty i jeszcze na różne adresy to będziesz mieć za darmo żarcie z dostawą do domu :D

Gość wrrozz
dalej wysylaja

heheh dobre...ale jak to zrobic? na stronie whiskasa? i druga sprawa to taka,że mój kot z whiskasa je tylko SUPREME innym gardzi :)

Gość wrrozz
tylko napisz wiek kota do pol roku, bo to wyprawka dla kotka jest.Aha, jak masz psa, to tez taka wyprawke mozesz dostac

Gość kocica fajna
szybka dostawa jak biore wiecej, chyba ponad 100 zl to przesylka gratis ja jestem zadowolona, mój kot również :) pozdr

Gość sakdkff
najtansze dobre karmy dla zwierzat sa na stronie krakvet.pl, ja tam zamawiam dla psa

Gość sakdkff
od 90zl kurier gratis

zooplus.pl mają duży wybór i dużo promocji, ale jak chcesz kota dobrze odżywiać, to musisz liczyć się z wydatkiem średnio 200 zł na miesiąc, w tym sucha karma, jakieś saszetki, puszki, żwirek, przysmaki, raz w roku szczepienie, odrobaczanie itp.

Gość sakdkff
ruda nie przesadzaj, ja na psa wydaje ok 100zl mies bez szczepien i odrobaczenia, a je dobre karmy, a kot przeciez zre mniej niz pies, wiec jakie 200zl

Gość kocie żarcie jest droższe
też na moje sierściuchy wydaję sporo kasy :P

ja kupuję w krakvecie jak kupisz za 100 zł, to masz przesyłke za darmo mają tam wszystko dla kotów, więc żwirek tez tam biorę no i pakę przynosza pod drzwi, co nie jest bez znaczenia ;)

Nio, na pewno innym przydadzą się takie informacje :) Ale ja z kolei dołączę się do sylwi-15 bo w tym sklepie internetowym przy zakupie większej ilości karmy dostaje się gratisy :)) Jesli macie więcej niż jednego kotka to jest to dobre rozwiązanie.