Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gffgfgfgfgf

nienawidze swojego imienia

Polecane posty

Go艣膰 no i co z tego, nie ka偶dy
Nicola jest nie do przebicia. Najbrzydsze ze wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia-srysia
Marysia jest bardziej wie艣niackie....Manie, Marianki, Marynie i te sprawy....偶enuj膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ba艣ka jeszcze ujdzie..
i naprawd臋 mam kompleksy na punkcie swojego imienia od dziecka, przez to jestem cicha i w og贸le nie odzywam sie do nikogo w pracy bo nie chce zeby ktos do mnie mowil po imieniu :o W szkole zawsze sie wysmiewali bo wiekszosc bylo Kasiek, Paulin, Anki itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo wiesz jak to jest
>nie znam 偶adnej choc troche inteligentnej osoby, kt贸ra ma tak na imie ( akilka basiek zna艂am) I to, 偶e obracasz si臋 w towarzystwie kretynek ma znaczy膰,偶e ka偶da BASIA jest kretynk膮? Ile wy macie lat, je艣li fakt, 偶e znacie kilka os贸b o danym imieniu i s膮 niezbyt lotne, czy fajne, znaczy dla was, 偶e wszystkie osoby o tym imieniu s膮 beznadziejne? Ja te偶 znam kilka os贸b maj膮cych na imi臋 tak jak ja (nie Basia) i s膮 zupe艂nie r贸偶ne, no i jasna sprawa. Imi臋 nie kszta艂tuje cz艂owieka. A kilka Basiek te偶 znam. Fajne kobitki:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysia-srysia
Je偶eli masz drugie 艂adniejsze twoim zdaniem to popro艣 znajomych 偶eby tak si臋 do Ciebie zwracali..... Ja Marysia dosta艂am dzi臋ki babie z urzdu kt贸ra si臋 pomyli艂a a moi doprawdy zaradni rodzice nie mieli najwyra藕niej ochoty tego odkr臋ci膰. Tak偶e ja przedstawiam si臋 drugim i wyja艣niam 偶e wol臋 by膰 tak nazywana....a kiedy m贸j ch艂opak robi mi na z艂o艣膰 i nazywa MArysi膮.....dostaje ochrzan:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 analogia468
ja mam ch*jowe imie, najgorsze z was wszystkich 呕aneta :(

Udost臋pnij ten post

Eeee, Basia to fajne imie. Anita i Aneta tez ok. Renata (Renia) tez niczego sobie. Normalne, polskie imiona. Dajcie dziewczyny spok贸j. Ja swojego nienawidzilam jako dziecko (Izabela), potem juz mi bylo obojetne, ale jak sie przeprowadzilam do Anglii to sie wczyscy zaczeli zachwycac jakie to imie jest piekne i teraz juz je bardzo lubie. Mojego drugiego nie lubie (Irena), bo kojarzy mi sie z jakas stara, gruba baba ze wsi, ale nie uzywam go raczej i mi nie przeszkadza za bardzo.

Udost臋pnij ten post

Moja znajoma jest pi臋kn膮 ,m艂od膮 kobiet膮, za kt贸ra wszyscy faceci si臋 ogl膮daj膮. Nie ma nawet 30 lat, a ma naimi臋 Brygida. To jest dopiero pora偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ups..........
Nie podoba mi si臋 imi臋 Ba艣ka znam kilka i nie darz臋 ich sympati膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla malkontent贸w
Imi臋 mo偶na urz臋dowo zmieni膰. Koszt niewielki, troch臋 chodzenia po urz臋dach.

Udost臋pnij ten post

wlasnie nie mozna zmienic. chyba 偶e jest obra偶liwe albo obco brzmi膮ce. gdyby to by艂a kwestia 50z艂 czy 100z艂 to juz bym dawno zmieni艂a imie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wisnia2010: zgadzam si臋 z tob膮, dla mnie te偶 jest to krzywdz膮ce i rozwalaj膮ce moj膮 psychik臋, no bo jak mo偶na codziennie my艣le膰 o g艂upim imieniu? A najgorszy jest fakt, 偶e mia艂am mie膰 na imi臋 Sara, zacne imi臋, pi臋kne, 艣wietne znaczenie, i do艣膰 rzadkie. Minus jest taki, 偶e za granic膮 popularne. Mam tak na drugie i przez to czuj臋 si臋 jeszcze gorzej - pi臋kne imi臋 uwi臋zione pod pierwszym, okropnym. Jeszcze jak kto艣 m贸wi zdrobnieniem - Ula, albo Ulu艣, to nie jest najgorzej, bo ca艂e imi臋 jest obrzydliwe i nigdy nie mo偶e mi przej艣膰 przez gard艂o. Chocia偶 z ka偶dym dniem jest coraz gorzej, ju偶 nawet na zdrobnienie jestem z艂a i jak np. patrz臋 jak mnie kto艣 podpisa艂 w kontakcie w telefonie to jako艣 tak co艣 mi nie pasuje, jakby to nie by艂o moje imi臋, chocia偶 wiem 偶e jest moje. Czuj臋 si臋 bezimienna :( Jak jestem gdzie艣 to mi si臋 wstyd przedstawi膰, takie staro艣wieckie. A jak przerabiali艣my treny to siedzia艂am z oczami wlepionymi w 艣cian臋 偶eby powstrzyma膰 艂zy. Tak, czasem p艂acz臋 z powodu tego imienia, teraz te偶, jak o tym pisz臋. Powiecie mi dok艂adnie jak zmieni膰 kolejno艣膰? Co trzeba zrobi膰? Tylko obawiam si臋 jak b臋dzie w szkole, pewnie zacznie si臋 wy艣miewanie, no bo niby czemu ja bym mia艂a zmienia膰 imi臋? I w膮tpi臋 czy si臋 przyzwyczaj膮.

Udost臋pnij ten post