Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydzioch

Od 2 tygodni nie wychodziłem z domu.

Polecane posty

Gość Wstydzioch

Nie mam dziewczyny, a w rodzinnym mieście nie mam już znajomych. Wakacje zawsze mnie dołują.

Gość seksi laseczka 19
jak pasztet z ciebie to sie nie dziwie

Gość Wstydzioch
A jeśli nie jestem pasztetem?

Gość ja cię przytulę

zazdroszczę Ci, w takie upały też bym wolała siedzieć w domu :)

Gość A ja jedna taka...
ja nie wychodzę od czerwca kiedy rozdali świadectwa :(

Gość Wstydzioch
No po prostu nie mam gdzie wyjść. A jakieś samotne spacery nic mi nie dadzą, bo wolałbym towarzystwo. Samotne wychodzenie nie oddaliłoby mnie od samotności... A im dłużej tak się siedzi, izoluje, tym bardziej się dziczeje.

Gość Wstydzioch
Bo to jest małe miasto, gdzie jedny wyjeżdżają stąd, drudzy zostają i pracują zarabiając grosze w jakichś fabrykach. Po prostu kontakty się pourywały, ludzie się pozmieniali. Raczej częsta sytuacja...

Gość Wstydzioch
* jedni

Gość activv
sporobuj napisac do kogokolwiek . Na pewno masz jakis dalszych znajomych .. Co ci szkodzi ? najwyzej powiedza ze nie maja czasu ..

Gość Wstydzioch
A nie ma jakiejś organizacji ze znajomymi ze studiów. Ja mam raczej takich bardziej powierzchownych znajomych. Chciałbym mieć takich bliższych, od serca i w ogóle ;)

wpierdziel się w jakąś grupkę znajomych:P, no coż, ale żeby ani jednego znajomego nie było, mieszkasz na wsi?, oczywiście nic nie mam do wsi, pytam z ciekawości

Gość Wstydzioch
Wolałbym mieszkać na wsi, lubię wsie ;) Małomiasteczkowi ludzie są gorsi, bo robią z siebie wielkich miastowych. Przez lata szkolne byli znajomi. Zmieniali się co kilka lat, wraz z przechodzeniem do kolejnych szkół. A teraz ich potraciłem. Każdy przechodził w inne środowiska, w inne grupy znajomych. Nie umiem się wkręcać w grupy, zazdroszczę ludziom, którzy to potrafią, chciałbym być yak otwarty. Ja jestem osobowością skrytą i unikającą. Ale jeśli mam już znajomych to jestem przebojowy ;)

no, też tak mam, trudno docenić i zauważyć osobę skromną, niestety

Gość activv
napisz do tych znajomych "powierzchownych" sprobuj poznac sie blizej .. na pewno masz kilka osob w starej klasie ktore darza cie sympatia. Osobiscie mam bardzo duzo znajomych ale czasem kazdemu zdarzy sie dzien ze siedzi w domu i sie nudzi. Wiec jesli oleje dalszego znajomego kiedy pisal wczesniej zawsze oddzwaniam w takiej sytuacji. To nie jest tak ze twoi znajomi sa stale zajeci i zabiegani bo sa super przebojowi. Kiedys tez tak myslalam. Ale gwarantuje ci ze to glupie myslenie. Pisz zaraz do kogos :) i napisz tu co odpowiedzielo :P

Gość Wstydzioch
Hmmm, tylko proszę nie robić ze mnie ofiary :P Nie jestem jakiś cichy i małomówny. Bywa wręcz przeciwnie, czasami jestem zbyt przebojowy, żeby po prostu nikt nie pomyślał, że jestem niepewny siebie ;P No ale nie potrafię tak po prostu wchrzanić się do jakiegoś grona, nie wyobrażam sobie tego ;)

Gość activv
nie masz wyjscia .. no coz najpierw zni mi a potem oni cie poznaja z innymi i zarraz bedziesz mial paczke :). Jesli sie nie przelamiesz cale wakacje spedzisz w domu ..

Gość Wstydzioch
No właśnie, ja mam wrażenie, że każdy inny w moim wieku ma cały czas zajęty czas, cały czas gdzieś bywają, widują się, bawią. Ale tak chyba nie jest ;) Może przesadziłem z tą powiechnością znajomych... Ale po prostu nie jesteśmy ze sobą tak zżyci, jest jakiś dystans. Teraz mam kontakt tylko z 3 z nich, ale wiem, że jak spotkam się z resztą za te 2 miesiące to będzie po staremu.

Gość a ile masz lat powiesz mi
?

Gość Wstydzioch
Wakacje są już raczej stracone. I tak nie zależy mi na tym mieście. Przecież przez większośc roku bywam w miejscu studiów. Po prostu szkoda, że marnuję czas na siedzeniu w domu. Muszę poćwiczyć to wtapianie się w nowe grona znajomych. Mam niby swoją grupę, ale jest za słabo związana ze sobą. Musze znaleźć też innych znajomych... Potrzebuję ludzi, żeby się otworzyć bardziej. Chcę wiedzieć, że jestem lubiany i akceptowany. Wtedy będe pewniejszy siebie.

mam podobnie i tez wariuje. NIENAWIDZE siedziec w domu, ale po dwoch tygodniach to bym chyba dostala w glowe. masz jakies kino/teatr/ galerie/ plac zabaw obok?

a co do znajomych.. warto by bylo sie wkrecic, ale nic na sile...nie ma sensu trzymac sie z ludzmi ktorzy ci nie odpowiadaja i zle sie czujesz w ich towarzystwie. ale zawsze trzeba dac szanse :)

Gość Wstydzioch
W tym roku 21 będzie. Nie, takich atrakcji u mnie nie ma. Jest kino, do którego nikt prawie nie chodzi i premiery są z opóźnieniem kilku miesięcznym ;)

Gość Wstydzioch
No pewnie, ja nie trzymam się z ludźmi, którzy mi nie pasują. Jestem ciężkim typem, za dużo wymagam. Powinienem więcej od siebie wymagać.

Gość activv
serio sprobuj . Na pewno ktos z twoich znajomych wlasnie siedzi w domu i sie nudzi. Nie warto sprobowac ??

Gość Wstydzioch
Ci dawni znajomi mają od dawna innych znajomych. Chyba nie warto babrać się w tym co już minęło.