Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 908978

Czy waszym zdaniem to jest ładne imie czy brzydkie?????

Polecane posty

Gość 908978

Patrycja

Gość grabarz z długoletnim stażem
...no, mnie się nie podoba...co nie znaczy, że nieładne

Gość delara
mam zle wspomnienia z kolezanka o tym imieniu, wiec to imie jest u mnie spalone, choc nie twierdze ze kazda Patrycja jest taka sama....

Gość 908978
dlaczego? ktos jeszcze sie wypowie. chce tak dac na imie mojej córeczce. nie chce zadnych julek, wiktorii, czy oliwii dlatego wymysliłam Patrycja wydaje mi sie mniej spotykane

Gość 908978
Pati, Patunia, Patusia

Gość 908978
ktoś jeszcze sie wypowie???

Gość No ja..
też znam dwie Patrycje. Obydwie to ku^^y...

Gość Misiekjfjy
Patrycha, Patrycjusz, Patka, Patryśka.. patka_sratka patunia - srunia

Gość znam dwie
Żadna nie jest puszczalska

Gość delara
Dlaczego?? Sa falszywe, klamliwe i w nie zle problemy wpadaja... i jeszcze dodam ze w okol siebie robia nie zle hallo...

jesli Ci sie podoba to daj, nie mozna po imieni oceniać człowieka, niektórzy maja złe wspomnienia osobą o jakimś imieniu i nie podoba im sie. ale skoro Tobie się podoba to daj. Wg. mnie to ładne imie, ale nie znalam nigdy osoby o takim imieniu.

Gość siala lala
A ja znam świetną Patrycję, nie jest fałszywa ani zdecydowanie puszczalska, a znajomej najszczersza przyjaciółka to właśnie Patrycja. Ale imię takie.... paprykowate

Gość imie jak imie
mi się nie podoba.Znam jedną,lubiła seks z roznymi.

Gość hhhhhhhhhhh
mi sie nie podoba :/ a to prawda ze wszystkie patusie (o kurwa o_O) sa pojebane ;)

Gość mala22lb
Bardzo ładne imię:) Podoba mi się jeszcze Danielka i Gabriela(tak dam mojej córci na imię), ale jak będzie chłopak to zupełnie nie wiem, bo wszystkie co mi się podobają są spalone, bo siostry dał Dawid, Adrian i Krystian, ale tak ma mój mąż. A wy chamy przestańcie tak głupio pisać- ps do tych głupich postów

Gość grenadinne
znam 2 patrycje - skromne, inteligentne dziewczyny, obecnie i jedna i druga robia doktorat z nauk scislych. fajne imie :)

Gość EwelinaToJa..A
To tego "halo" to sie zgodze.. u mnie byla taka w klasie. Jak np. nie miala czym na siebie zwrocic uwagi to np. MIAŁA DOŁA o ktorym wsyztcy musieli wiedziec, na wycieczce jak jechalismy to sie rozplakala ( z byle powodu) i nawet jej przyjaciolki to olawly bo wiedzialy ze chvce zwrocic uwage nasibie. A n studniowce jak rozbila flaszke pod stolem i ktos jej powiedzial " ajc ksiezniczko" i sie zasmial, odepchnela sie od stolu tak ze kszeslo spadko w z "placzeM' obrazona poleciala do lazienki... ŻAL... Ale to Twoja córa...

Gość nie nie nie.......nie
nieprawda, najwieksze kurwy to paulinki i marty

Gość mala22lb
A i masz rację z tymi imionami typu Oliwia Wiktoria Julia itp, bo jak córka dorośnie to jak do niej zawołasz 100 dziewczyn się odwróci.Tak jak teraz w moim wieku jest mnóstwo Magd, Agnieszek itp To ładne imiona, ale jak później w klasie jest 5 Magdalen lub Agnieszek

Gość 113_sedesee_Oryginal_113
dziewczyny o tym imieniu to kurwy, znalem juz wiele patrycji i wszystkie byly takie same :classic_cool:

Gość grabarz z długoletnim stażem
daj to, które Ci sie podoba dziecko i tak bedzie niezadowolone...bo moda się zmieni... zanim pójdzie do szkoły przeżyje stresy...

Gość mala22lb
Ale z was chamy, a co ma imię do zachowania człowieka? Ta co nazywacie kurwą to równie dobrze miała by Kaśka na imię i nie zachowywała by się inaczej.

Gość ssssssssssssssccccccccccccr
imię, jak najbardziej w porzadku. i ma wiele róznych form - dla kazdego coś miłego ;) a Patrycje to dziewczyny, które zawsze daja sobie rade i sa nie do złamania :)

Gość istny dramat
"a Patrycje to dziewczyny, które zawsze daja sobie rade i sa nie do złamania" polemizowałabym, znam Patrycję, która miała trzy załamania nerwowe, bo takie to to niezaradne życiowo. druga Patrycja to chodzące zakompleksienie, która przeczytawszy, że jej imię wywodzi się ze szlachty wmawia sobie, że jest lepsza od Beat, Kaś, Antonin. ale to nie imię robi z człowieka debila (pomijając przypadek Patki szlachcianki), mnie się nie podoba, ale mam ku temu podstawy.

Jest tyle ładniejszych imion :O Patrycja mi się kojarzy z jakimś cytrusem :classic_cool:, ale jest normalne, lepsze niż te wymyślne Oliwki i inne. Mam koleżankę Oliwię, nienawidzi, gdy mówi się do niej Oliwka - w ogóle nie lubi swojego imienia.