Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaa1990....

Mam problem ze swoja wagą ,a rodzina mi wmawia ze jest inaczej tez ktos tak ma ?

Polecane posty

Gość przy 168 dobrze
do ja mam ta samo nie wiem dlaczego waga 57 kg przy 172 cm ciebie niepokoi

Gość fgertg
Ja mam 165cm i 57,5 kg i uważam, zę jestem ZA szczupła:D Sama nie wiem jak to jest:P Po prostu chyba każdemu inaczej się te kilogramy rozkładają:D

Gość Ja mam dokładnie tak samo
Do osoby "przy wroście 168". Ja uważam, ze powinnam co nieco zrzucić, ale koszmarem bym się nie nazwała, Są kobiety, które w mojej sytuacji wyglądają duzo gorzej (mam małe dziecko). NIemniej zamierzam schudnąć, ale mam nadzieję, ze rodzina nie będzie mi tego utrudniać.

Gość mambolada
nie kituj nas tylko daj tą fotkę. tak bez to jak ammy ci cos powiedziec? idealna waga dla cb to 62 kg. wiec arczrej to niedowaga ^^ hah

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/151b57939373ab3d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e967d2771b5e31e2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/90f7ce1fe99ad1e8.html TO MOJE ZDJECIA OCENIAJCIE ......TYLKO SZCZEZE , BO NA RODZINE NIE MOGE LICZYC :( A WIEM ZE WY BEDZIECIE OBIEKTYWNI BO MNIE NIE ZNACIE....

Gość mambolada
boże ^^ jestes zalosna xD xD no taaak nadwaga ajk nic -.-

Gość Ja mam dokładnie tak samo
Dziewczyno, przecież Ty jesteś szczuplutka!!! NIe noś tylko takich fatalnych majtek, to one wpędzają Cię w kompleksy i być może źle wyglądają w spodniach.

Gość kolejny znawca
zadna niedowaga, o wskazniku bmi slyszalas? waga prawidlowa przy 172 cm zaczyna sie juz od 56 kg, wiec nie pisz o niedowadze na podstawie swoich wlasnych madrosci

Gość kolejny znawca
jestes normalna szczupla dziewczyna a boczki to juz taka twoja uroda

mysle ze Twoim najwiekszym problemem sa boczki, nie jedz slodyczy, a zamiast chleba pieczywo chrupkie to bedzie git :) Ja juz ponad miesiac sie ograniczam i z wagi 58.9 zeszlam na 54.4 :)))

Gość hehehehehheheheheh
fajną masz podłogę 🖐️

a chce zaznaczyc ze tez mialam boczki a juz znikly :), a co do bioder to Fajnie jest miec troszke pupy :)

nie ma co sie zalamywac, naprawde nie jedna laska Ci zazdrosci figury, i sama uwazam ze jest ok, a jezeli tak bardzo Ci zalezy to wez sie za siebie wystarczy tylko SILNA WOLA

Gość kleo99
Jestes pierdolnieta:O Nadwagi nie masz, po prostu jak sie siedzi caly dzien z dupa na krzesle przed kompyterem, to trudno mowic o umiesnionym jedrnym ciele. Ale zacznij glodowac, stracisz jeszcze wiecej tkanki miesniowej i bedziesz miala powod do uzalania sie🖐️

Ja mam tak samo :( mało jem, maksymalnie się ograniczam. Jestem wielkim obżartuchem, ale umiem się powstrzymać. Już nie opycham się tak jak kiedyś, gdy byłam młodsza i miałam szybszy metabolizm. Gdy weszłam w wiek dojrzewania zaczęłam tyć. A teraz w wieku 20lat mam 174cm wzrostu i ważę 65kg!! W talii jestem chuda mam 75cm, wystające żebra, a niżej zaczyna się wieloryb - na wysokości pepka mam 89cm, biodra - 98cm. Na dodatek mam wysoką i bardzo szeroką miednicę co jeszcze bardziej mnie poszerza i sprawia że moje ciało wygląda na strasznie ciężkie. Żadne spodnie nie potrafią tego skorygować. Na dodatek tłuszcz odkłada mi się na tej szerokiej miednicy i tworzy okropne boczki, odkłada mi się również w biodrach i udach (szczególnie po wewnętrznej stronie). Jestem bardzo nieproporcjonalna. Nie ma na mnie odpowiednich damskich, eleganckich ciuchów. Ciągle noszę workowate koszulki typu bombka, lub tuniki rozszerzane u dołu - nie ma mowy o zwykłej, obcisłej bluzeczce na ramiączkach lub na krótki rękaw. Spodnie też trudno na mnie znaleźc - noszę rozmiar 31, ale większośc z nich ma za krótkie nogawki, lub bardzo mnie poszerza. Oprócz tych zmiartwień mam jeszcze jedno - wielką stopę - rozmiar 42!! Więc damskie eleganckie ciuszki, spódniczki, rybaczki odpadają - bo nie pasują do wielkich butów sportowych. A japonek czy sandałków na mnie nie ma... :( no chyba że męskie - ale wtedy to wygląda okropnie.

Gość kachammm
haha znaleźć swój swój stary wątek po latach bezcenne ;)) chciałabym mieć znowu 19 lat i tylko takie problemy :)

czym wy sie przejmujecie? rodzina to maly pikus wystarczy delikatnie powiedziec ze wam to nie pasuje bo czujecie sie z tym zle i zeby was nie ranili. ja sama tez tak mialam, odkad pamietam(a mam 21 lat). mam chlopaka ktory tez podchwycil te docinki od rodziny, ale mu powiedzialam ze nie chce zeby tak mowil i poskutkowalo. a jak patrze na wasz wzrost i wage to naprawde uwazam ze przesadzacie. ja waze 84 kg przy wzroscie 164cm. i ja jakos sie pogodzilam z takim wygladem bo szczuplejsza nie bede, nie bd wazyla tyle co wy. glowa do gory