Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat cioteczny

Kuzynka wyznała miłość - która jest odwzajemniona

Polecane posty

Gość brat cioteczny

Jest matką chrzestną moich dzieci córką mojego wujka , brata mojej mamy ma kilkutetniego syna a ja jestem jego ojcem chrzestnym gorsze jest to że ja sam coś do niej czuje , jest ona wspaniałą cudowną kobietą ale ten związek nie wchodzi w gre . Ja wdowiec , który już myślał że nigdy nie znajdzie kobiety ale tej kobiety nie chce mimo tego że ją kocham . Na dodatek jej brat się o wszystkim do wiedział i powiedział że on nie dopuści do tego związku !!! reszta rodziny ma podobne zdanie , nawet moja matka nic o tym nie wie . Błagałem swojego ciotecznego brata by nikomu nic o tym nie mówił . Ciężko jest mi żyć ze świadomością że straciłem ukochaną kobiete .

Gość no i dobrze że przerwaliście
ten chory związek :O

Gość brat cioteczny
Niczego nie przerwaliśmy , bo jedyne co mieliśmy wspólnego to miłe spędzanie wspólnego czasu . Zwłaszcze po śmierci mojej żony bardzo się zaprzyjaźniliśmy , ją olał wtedy facet i to przerodziło się w coś więcej . Z naszej rodziny wiedzą tylko kuzyn i ciotka , nikt więcej .

no i lepiej żeby się nie dowiedzieli.. o jak dobrze zrozumiałam to jest Twoja siostra cioteczna.. racja miłe spędzanie czasu, utrata kogoś bliskiego, trudny okres w życiu a ktoś podaje Ci pomocną dłoń.. kobieta która może się podobać.. ok wszystko jest super ale to jest Twoja rodzina!!!!! i to nie jakaś daleka... bardzo dobrze że nie chcesz z nią być.. pomyśl sobie o swojej żonie...