Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmiki

Męskie stopy w japonkach- obrzydliwe? FOTO

Polecane posty

Gość mnie sie ogólnie nie podoba
jak mężczyźni noszą japonki, nawet jeśli mają superzadbane stopy nie akceptuję tego jakoś :P

Gość letiziaaaaaaaaa
rzygac mi sie chce jak widze faceta w japonkach, nie wiem dlaczego :( a jestem tolerancyjna osoba

Gość hmmhym
wczoraj był taki upał.. byłąm w mieście i co drugi facet chodził w japonkach- teraz to widać jakoś mode...

Gość taaak lepiej niech sie
kisza w grubych skarpetach i adidasach.....jestescie dziwne

Gość Dulce
mi tez nie..to jest takie dziwne..i obrzydliwe...chociaz to normalne ale jakos nie dla mnie ;//

Gość foxik09
japonki z house'a:) brzydkie.

japonki to cioty noszą :) mi sie japonki nawet jak dziewczyny noszą nie podobają:) niech noszą sandałki na szpilce :)

Gość vbgb
a moj afcet chodzi :P i nie jest niemeski :o niemieski facet tot akic o chodzi do solarium, dba o siebie bardziej niz baba, uzywa zelu do wlosow itd:o

Gość dfgfhgjhgkjjhk
a mi sie podobaja bardzije niz w sandalach! oczywiscie jesli maja zadbane i opalone stopy:) no inie takie plastikowe japonki ale np moj facet nosi takie brazowe a'la skorzane i do tego bojowki 3/4 i wyglada super:)

Gość igulka 26.01.1977
Ja znam real, i to wykładowca na uczelni. Białe spodnie i czarne japonki. Tragednia, nigdy nie miałam do niego szacunku :)

Gość nayebałam się na smutno
dobra, niech juz ma te japonki, ale niech zadba troche o stopy ohydne paznokcie ma ten gosciu, a i te stopy nie ppierwszej swieżosci :O

ja mam uraz po facetach w japonkach może to dlatego :P kiedyś wszyscy nosili japonki, na plażach w australii czy usa faceci noszą i nikt ich od gejów nie wyzywa :D autorze- noś na przekór wszystkim :D szczególnie na pohybel creamowi i złotemu :P ps. cioty forumowe trzeba mieć zadbane stopy by japońce ubrać :D przykro, że macie grzyba i musicie nosić adidasy :o zazdrosne prawiczki :D

Gość afterwoman
jakies zaniedbane kopciuchy ze wsi sie tu wypowiadaja zadbany fajny facet swietnie wyglada w japanasach:) takie czasy facet powinien dobrze wygladac i nie tylko japonki ale gel na wlosach dziurawe spodnie to jest to wiem niektore z Was zazdroszcza ze faceci potrafia byc bardziej zadbani od was przykre...

No tak:( Polscy faceci nie maja za grosz stylu.Najlepiej to zalozyc sandaly i biale skarpety i heja:D Facet w japonkach wyglada bardzo fajnie, zadbany, dobrze ubrany do tego , to jest to:classic_cool:

Grill.. fajne dupy zes zapodala, zapodaj cos jeszcze tylko od przodu ;-P

facet co ma zel na wlosach to ciota?:o eeeee aha 🖐️

Gość ollie
żel na włosach i dziurawe spodnie? o rany, to już chyba wolę te białe skarpetki. :P