Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klers

CZYM IMPONUJE CHŁOPAKOM W LASKACH? PYT.DO FACETÓW

Polecane posty

Gość klers

ludzie... ja już nic nie wiem.... moja syt wyglada nastepująco: jest dość atrakcyjna dziewczyną, mam zainteresowania, mozna ze mna pogadać na wiele tematów, mam dosyć spontaniczny charakter ale tez czasem bywam spokojna. No nie mówie ze jestem ideałem ale mam przyjaciół od serca i znajomych. I wciąż nie moge znależć sobie chłopaka.. mam juz 22 lata i starsznie ciezko mi zyc w samotności. co mam robić? od razu mówię ze wychodze z domu i nie szukam faceta w domu.. Być moze problem lezy w tym ze rzeczywiście czasem robie se niesmiała w obecności chłopaków ale rzadko, owszem spotykam facetów ktrzóy sa mna bardzo zainteresowani, ale to sa zazwyczaj kompletne porażki... ja naprawde nie wiem co mam robić, w czym tkwi problem? odnosze wrazenie ze faceci mają laski w dupie i tylko przebierają która ładniejsza, a czasem wrecz przeciwnie, czyli ze faceci wolą takie przeciętne dziewczyny, jak z tym jest? jesli chce znależć wartościowego chłopaka to lepiej sie ubierać bardziej odważnie bo inaczej nikt mnie nie dostrzeze? czy lepiej ubierać sie i malować skromnie?

Gość wydy gany
ubierz sie pod kolor swojej rudej pusi

Gość chyba nie zrozumialem pyt
:O🖐️

Gość 44444444444444
ja dałam sobie spokoj z poznawaniem facetow na żywo - na pewno nie wszedzie, ale u mnie w klubach i knajpach poznawalam tylko cwianiaczków, alkoholików, szukających seksu, imbecyli a znowu na studiach masa chłopaków byłą zajęta faceta poznalam w sieci w necie można przebierać jak w ulęgałkach, masz tysiące mozliwości do wyboru i w razie czego mozna dać kosza

Gość klers
4444 dzieki, i jak jeszcze coś to zapraszam na tamte forum

Gość
w sieci przebierasz jak w ulęgałkach - z tym, że 99% to robaczywki :D szukać normalnego facecta w sieci to jak igły w stogu siana

nic na siłę. Czekaj spokojnie. Kiedyś się znajdzie...a jeżeli nie to przecież nie będziesz z tego powodu skakała z okna :classic_cool:

Gość wiktoria000
mam kolezanke z podobnym problemem tylko tylko ze ona wielu facetow poznaje ale kazdego odstarsza bno widza ze jest latwa...hm odstrasza od bycia z nia bo na sex oczywiscie sa chetni by sie spotkac! wiec ona popelnia wielki blad! Ty tez znajdz powody przez ktore mozesz nie prtzyciagac facetow i przemysl jak to zmienic!!

Gość klers
wiktoria własnie o to chodzi ze nie wiem w czym błąd, jestem otwarta, i napewno nie nahalna ani nie puszczalska. owszem mam czasami zarty z lekkim zabarwieniem erotycznym, ale to wszsytko zostaje w granicach normy i dobrego smaku, ale własnie niedawno przeczytałam na jakims forum ze faceci bardzo czesto odbieraja to jako badanie terenu, czyli na ile mozna sobie pozwolić, jak sadzicie? lepiej na początkach znajomości całkowicie zrezygnować z takich zartów?

Gość sekottt
Gdzie mieszkasz??

Gość wiktoria000
Zrezygnowac bo wychodzisz na dziecinna a nie otwarta!! moze blad popelniasz w tym ze jestes za malo pewna siebie! a jak to zmienic?..ubierz najfajniejszy ciuch, uczesz wlosy tak jak Ci najbardziej pasuje, zrob extra makijaz ( nie jak cnotka i nie jak dziwa ) z klasa ( jak z okladki ) i wyjdz na spacer na miasto! odrazu poczujesz spojzenia facetow! PAMIETAJ KAZDY CIE WIDZI TAK JAK SIE CZUJESZ!

"ubierz najfajniejszy ciuch, uczesz wlosy tak jak Ci najbardziej pasuje, zrob extra makijaz ( nie jak cnotka i nie jak dziwa ) z klasa ( jak z okladki ) i wyjdz na spacer na miasto! odrazu poczujesz spojzenia facetow! PAMIETAJ KAZDY CIE WIDZI TAK JAK SIE CZUJESZ! " ta jasne i wtedy i tak nikt do nie j nie podejdzie a nawet jak to będą propozycje wyłącznie seksualne :classic_cool: chyba jednak najczęściej ludzie poznają się przez znajomych, pracę, zainteresowania, net a nie na ulicy z obcymi ludźmi :P

Gość wiktoria000
brzydki czy jak ci tam eh w skrocie brzydalu - denerwujesz mnie!!!!! moze Ty masz kompleksy i przez net ludzi poznajesz! Zadkjo kiedy tworzy sie zwiazki z kims z pracy czy szkoly bo wiekszosc ludzi albo jest zajeta ale zawiaraja sie znajomosci czysto kolezenskie ( imprezowe ) na tego "jedynego" poprostu trzeba trafic! a pewnosc siebie to podstawa! i kazda kobieta wie ze jak sama patrzac w lustro poczuje sie dobrze to pozniej wiele osob na nia w taki sposob patrzy! i ze skladaniem na ulicy propozycji seksulanych tez siue nie spotkalam moze ty jestes dziwk...aaa!

Gość klers
ehm.. jak by tu był jakis FAJNY I NORMALNY chłopak, to dzielcie sie panowie opiniami