Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacaaaaaa

ile trwa kurs na prawo jazdy i jak

Polecane posty

Gość niewiedzacaaaaaa

wygladaja badania lekarskie?

Gość mirek podhalańczyk
kurs może trwac 20 lat jeśli się okażesz lewus i nie zdasz. Są ludzie którzy po którymś tam razie rezygnują .

zaswiadczenie wystawia lekarz posiadające uprawnienia do wyst.tego typu dokumentów kurs to wyjezdzenie 30 godzin jazdy ot i wszystko

Gość a konkretnie jakie badania rob
i ten lekarz?

Gość kropka i wykrzyknik
30 godzin teorii i 30 praktyki... o ile na jazdy umawiasz się kiedy Ci pasuje to z teorią bywa różnie. Albo przychodzisz w dni kiedy są omawiane określone bloki tematyczne i wtedy też idziesz kiedy Ci pasuje( masz podane np 2-3 daty kiedy dany blok tematyczny się odbywa) albo masz z góry ściśle ustalone zajęcia. U mnie badania to była formalnośc- sprawdzenie wzroku, kilka pytań i koniec łącznie cały kurs trwał u mnie ok.2,5 miesiąca

ja robiłam prawko 3 mc. Badania to lekarz mi g umka latał by sprawdzić zakres widzenia i takie tam... czysta formalność

Gość Taka jedna ładna
W przypadku facetów niższego wzrostu niekiedy dodatkowo lekarz mierzy ich. Jeśli okaże się że jest zbyt niski (169-170cm) to wtedy może wpisać do karty to jako przeciwskazanie. Nie jestem pewna, ale też niekiedy badają stopy. Jeśli facet ma bardzo mały rozmiar buta to też mogą się przyczepić. Ale od 42 chyba jest już spoko :)