Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

El Toro

Poszukuję kobiety z Wawy na dzisiejszy wieczór

Polecane posty

No jak mogłem znaleźć, skoro naukowo wyżej udowodniono, że nie miałem żadnyxh szans... ;-) Muszę poszukać gdzie indziej...

Gość pn2
Idiotka pisze się idjotka? To do kogoś wyżej.

Jacyś dziwni ludzie tu przebywają, tyle złych emocji... Zawsze ocenianie, pouczanie, choć nikt o to nie prosi...

Gość pn2
Wredniaku i warszawiaku - gratulacje :D Nic nie wiecie na temat kobiet tu piszących i wydajecie sądy :D 10 % :D Superporządni faceci ze "starej szkoły". Sędziwi starcy myślący, że wiedzą wszytko najlepjej :D Toma swoją specjalną nazwę :D Uwielbiam Was za tekie teksty :D

Gość pn2
Cześć El Toro :) Nie przejmój się tym. Częśc ludzi tu piszących ma przekonanie o własnej nieomylności :D Jest dogmat na temat nieomylności. Niektórzy biorą go zabardzo do siebie :D

Gość pn2
Nie przejmuj się :D

Ja podzielam ich pogląd, sam wczoraj go zresztą głosiłem, na temat tandety i bylejakości. A niestety tak właśnie jest na tym forum. I też byłem uczony w szkole o potrzebie poprawnego wysławiania się, poprawnego i starannego pisania jako szacunku oddawanego rozmówcy. I uwierz mi, to są dobre wartości. Faktycznie nic tu po mnie... :-(

Gość pn2
Sądzę, że jest tu wiele wartosciowych i fajnych kobiet. Podobnie,jak mężczyzn. To, że ludzi piszą bez zwracania uwagi na literówki, może oznaczać dokładnie wszystko. Nie tylko brak szacunku do rozmówcy :)

Pewnie jest też tak jak mówisz, ale wczoraj Półka powiedziała, że nie pisze starannie, bo jej się nie chce... Dziwimy się później, że w urzędach, w szpitalach jesteśmy byle jak obsługiwani. Tym dziewczynom się po prostu nie chce... Facetom zresztą też...

I nie chodzi mi tu o liteówki, błędy popełnia każdy. Chodzi mi o metodyczne nieużywanie dużych liter, polskich liter, znaków interpunkcyjnych. Wychodzi czasem z tego niezrozumiały bełkot. To już brak szacunku da czytającego.

Gość pn2
Są tu ludzie, którym się chce. Zwracają uwagę na to jak i co piszą. I moim zdaniem jest ich więcej niż 10 % Pewnie te najbardzie agresywne teksty rzyucają się w oczy. I sta takie kategoryczne wnioski :D Kiedyś przeczytałąm gdzieś opowiadanko o slepcach, którzy mieli odpowiedzieć na pytanie jak wygląda słoń. Jeden staną przy trąbie i powiedział, że słoń jest miękki i długi. drugi stanął przy nodze i powiedział, że słoń jest podobny do kolumny. Inny dotykał ucha i powiedział, że słoń jest płaski :D

Gość pn2
Może to wyraz emocji i pośpiechu. Część ludzi używa telefonu komórkowego. Wtedy łatwiej jest pisać bez interpunkcji, dużych liter i polskich znaków.

Gość mondra ze wsi
widzę, że El Toro jeszcze nie poroochał :D:D:D:D

Część z nich ma pewnie chore kciuki i nie mogą naciskać "alt"... :-) Dajmy im już spokój. Powiedz mi tylko, dlaczego tak się za nimi wstawiasz?

Gość pn2
Ponieważ zakładam, że ludzie są raczej dobrzy. Dlatego.

Gość pn2
El Toro, a jaki Ty jesteś?

Cześć El Toro, jestem z Warszawy. Czy znalazłeś kogoś na dzisiejszy wieczór, tak w ogóle to chciałbyś się umówić na piwo czy kawę?? Pozdrawiam.

Gość może przeszli na
@

Gość może przeszli na
Pójdziesz ze mną do kina?

Gość EI Toro
a na co do kina?

Gość na jakiś ciekawy film

Gość taka mała ona
znalazłeś?

Gość Mała667
A może ktoś chce iść ze mną na Harrego Pottera? Bo samej to nudno i strach...