Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytta31

Dlaczego meskie stringi maja zla renome?

Polecane posty

Gość VancouverBully
Ciekawe jeszcze jest to - ze ci, ktorzy mowia, ze stringi sa dla gejow, sami kupuja rzeczy zaprojektowane przez gejow - mam tu na mysli perfumy, ciuchy czy nawet samochody, bo przeciez w pierwszych dwoch branzach roi sie od gejow, ktorzy jednak sie przyznali ze sa homosiami i sa teraz cool - kazdy ich kocha. Ale zaraz zaraz - oni nie projektuja stringow? Hmmm. A co ze sportowcami noszacymi stringi? Na pewno geje. Zony to tylko przykrywki - jak nosi stringi to jest na pewno gejem. Uwielbiam to podejscie.

Gość gołodupiec z UOPu :D
Cytując koleżankę wyżej "Facetów może zniechecach kobieta w jensach ale są wygodne wiec panowie bez krępacji " odpowiem podobnie "Kobiety może zniechęcać facet w strinach ale są wygodne wiec kobitki-bez krępacji" Są wygodnę wg mnie więc tak się wypowiadam.

Gość 1231
Wśród ludów obu Ameryk oraz Azji tradycyjna bielizna, przepaska biodrowa przypomina dzisiejsze stringi. Przeprowadzone badania i analizy potwierdziły , że. Japończycy oraz Indianie bardzo rzadko mają problemy z prostatą. Dzieje się tak między innymi dzięki paskowi w kroczu , który podczas ruchu stanowi swoisty masaż prostaty nie dopuszczając do jej przerostu. W kulturze zachodu to płeć piękna w latach osiemdziesiątych przystosowała stringi do swoich potrzeb pomimo że lekarze ze względów higienicznych nie zalecają stosowania stringów jako bielizny codziennej dla kobiet. To co dla płci pięknej jest podkreśleniem wdzięków, dla mężczyzn jest terapią najważniejszego gruczołu jakim jest prostata.

Gość patrol222
mam na sobie stringi tak skape ze nic mi nie okryuwaja ale sa super wydaje misie ze to tylko zle podejscie spoleczenstwa ze meskie stringi sa zle wcale tak nie jest faceci sie boja je nosic

Gość Lexton
Ostatnio kupiłem stringi Olaf Benz. Zwykłe (bo takie lubię najbardziej) ale są świetne. Dobra bawełna, idealny krój i wykonanie. Są super wygodne, na codzien, nie mówiąc już podczas uprawiania sportu. Nawet żona mi powiedziała, ze nie ma takich w swojej garderobie:-)

Gość rafal123456
Noszę stringi od 15 chyba lat. Najpierw z ciekawości, a potem dla wygody. Nie ma lepszych majtek na lato. Niech sobie każdy zakłada w czym mu wygodnie - mam w nosie co o tym myślą inni. To tylko rodzaj bielizny, nic więcej. Żonie nie przeszkadza, choć sama stringów nie lubi. Utożsamianie tych, co noszą stringi z gejami to kretynizm. Równie dobrze można za geja uznać kogoś kto nosi np. różową koszulę.

Gość hejo
Jestem facetem, mam dziewczynę i noszę stringi. Dziennie od wielu lat. Są dla mnie bardzo wygodne. Tylko czasem zakładam inne majtki. Pozdrawiam wszystkich tych, którym to nie przeszkadza i całą resztę.

Gość Lexton
Podejrzewam, ze wielu facetow nosi stringi, tylko boi sie do tego przyzanc, zeby ich nie zaszufladkowac razem z gejami czy jakimis zboczencami. Nie mam zielonego pojecia, jak mozna oceniac kogos po bieliznie jaka nosi. Ok, jedni moga nosic stringi, zeby pokazac posladki (tak, tak, sa panie, ktore lubia je ogladac) - inni po prostu dla wygody, bo po prostu nie ma szans, zeby bokserki byly wygodniejsze niz stringi. Dzis mam w szafie okolo 30 par stringow - zadne tam sloniki, czy siateczki - zwykla bielizne - jedna lepsza, druga gorsza (pod jeansy zakladam gorsze, bo jeans ocierajac o majtki, mechaci i niszczy je) i do poki mam cialo w dobrej formie, nie zamierzam sie ukrywac ze swoimi preferencjami odnosnie bielizny. a jak juz bede stary, to dopiero wtedy bede nosil worki kartoflane.

Gość cosiek xD
Nosze i bede nosił a opinia innych mnie nie interesuje Polska kraj jeszcze zacofany troche

Gość cosiek xD
Dlaczego ma byc cos złego w tym ze facet nosi stringi,a kobiety kulturystki? to jest kobiece? wiec nie neguje takze tego,owszem jestem przeciz gejom bo nie zgadza sie z religia i moimi pogladami,Stringi nosiłem i jakos nie przeszkadzało to mojej byłej dziewczynie;p zreszta jak sie ma zgrabna pupe to chyba ładnie to wyglada xD

Gość poznaniak1969
to znaczy, że stringi czytaj wygodne są zarezerwowane dla kobiet, a my się mamy męczyć, przecież ludzie się rodzą nago to po co to zmieniać i ubierać w co kolwiek

Gość poznaniak1969
a ja lubię i noszę

Gość Lexton
Podbijam bo czas mija a nic nowego nie slychac. Ciekawe ile czasu minie, zanim meskie stringi stana sie czyms tak normlanym jak stringi damskie, czy rekawiczki czy kolczyki (ja kolczykow nie mam BTW). Z tego co widze, to w Polsce czyba jednak stringi, nawet te damskie, odchodza w przeszlosc. Mnostwo kobiet woli zwykle majty na codzien. Na zachodzie europy, meskie stringi sa rownie niepopularne jak u nas, ale damskie przezywaja chzba renesans bo na 10 kobiet, przynajmniej 6 nosi stringi.

Gość bluetouch
Noszę do pracy pod garnitur i tak naprawdę nie interesuje mnie co mówią i myslą inni. MOja żona to akceptuje a z biegiem czasu się przyzwyczaiła że na suszarce oprócz jej stringów są i moje. Opalamy się tak samo przy dzieciach i jest luz ;)

Gość WG
Witam ,zgadzam się stringi są dla normalnych facetów .Mam chyba ,a mniejsza z tym ,dość sporą kolekcje stringów męskich.Na każdy dzień ,okazje i chwile,noszę je od lat i zawsze podobały się każdej kobiecie która mnie w nich widziała.Jestem szczupły dlatego dobrze się prezentują ,ale bez docinek .Każdy nosi co mu się podoba czy to na plaży ,w domu ,czy na basenie .Jeśli danej osobie nic nie przeszkadza.Więc co ludzkie nie jest mi obce.Idąc nawet na badania lekarskie chodzę zawsze w stringach . Ktoś je wymyślił ,inny sprzedał ,a kto inny je nosi . Ktoś lubi slipy ,inny bokserki,więc każdy ma swoje.

Gość gość
Jestem kobietą i dla mnie stringi w ogóle to straszne gacie. Gacie nosi się by zasłonić sfery intymne, stringi zaś ukazują kawał d**y i wg mnie jest to nie na miejscu. Rozumiem naturystów traktujących nagość jako coś normalnego. Ale wśród osób noszących majtki, stringi są taką przemyconą nagością. A kto chce epatować nagością? Przecież nie kobieta z klasą, a kobieta wulgarna czy prostytutka. Stringi damskie kojarzą mi się z łatwymi paniami, a męskie - wyłącznie z gejami. Mam wielu kolegów i wśród nich wyłącznie geje je noszą. Wyglądają w nich paskudnie ich owłosione tyłki

Gość leci acid drinkers w glosniku
podobają mi się tyłki mężczyzn ale jak bym zobaczyła faceta w stringach to pewno bym padła ze śmiechu

Gość gość
...proste stare i młode krowy pokryte celulitem które według zaleceń i ostrzeżeń ginekologów nie powinny władać strinkóe na grube d**y one właśnie przenaczone sa dla mężczyzn tylko nie tych zwanych meskimi czyli niczym nie różniacymi sie od małpy facet powinien mieć pełna nie zarośnietą pupę . Stringi wywodzą sie od indian którzy jak każdy wie nazywano ich gołod*pcami ali ci nigdy nie mieli problemów z prostata

Gość gość
witam! ja nosze stringi juz od kilku lat.Sa wygodne,a jak sie tu dzis dowiedzialem dodatkowo dobrze wplywaja na nasze zdrowie-gruczol prostaty.Mam 44 lata i bede je dalej nosil.Kupuje je przez internet.Jestem zadowolony z jakosci i wygodnego"kroju" firmy atlantic-nie sa drogie 26 ZL.

Gość gość
tez bym nosił jak bym wiedział gdzie kupić wie ktoś gdzie je kupić

Gość gość
Na aukcjach internetowych mozesz kupic, ale lepiej isc do sklepu i samemu wybrac (rozmiar, material, kroj).. Do pani pare postow wyzej: jezeli dla Ciebie nagosc nie jest czyms naturlanym, to masz widocznie problemy natury egzystencjalnej, bowiem na swiat przychodzi czlowiek nago, co jest najwyzsza forma natury. oczywisice nago nie chodzimy do teatru czy do pracy, ale tam, gdzie jest to dozwolone to kazdy, kto nie wstydzi sie swojego ciala, moze je nosic, nie budzac kontrowersji (wsrod normalnych ludzi - a nie pruderyjnego ciemnogrodu). Pupa nie jest czescia intymna - genitalia, czy o***t tak. Pupa jest jedna z najbardzoej podniecajacych czesci ciala dla wiekszosci ludzi, stad niechec do jej eksponowania. Co do prostytutek - tak, nosza je najczesciej, awlasnie po to zeby kusic. Co do gejow: nie wiem, nie znam ani nie widzialem, ani szczegolnie mnie nie interesuje co nosza, jednak wiem, ze aby je nosic, trzeba zakolegowac sie z depilacja, bo owlosieni i stringi nie ida ze soba w parze. Nie wiem w ogole dlaczego Ci to wyjasniam, (skoro i tak nie zrozumiesz (skoro nie rozumiesz, ze nagosc to cos naturlanego) ale jeszcze tylko napisze, ze trzeba byc mocno ograniczonym, zeby szufladkowac ludzi na podstawie bielizny - i to nawet nie noszac jej publicznie a po prostu jako zwykla bielizne. PS. Ostatnio zona kupila mi stringi Olaf Benz na urodziny. Wiem, ze sa dosc drogie (okolo 120pln) bo kiedys sam chcialem sobie takie sprawic, ale szkoda bylo mi pieniedzy, ale musze przyznac, ze material jest najwyzszej klasy, a kroj doskonale trzyma to co nalezy, i bosko eksponuje tylek. Polecam.

Gość gość
up

Gość gość
Mam ponad 60 lat stringi nosze od 26 roku życia oczywiście nie mieszkałem w tym kraju a tam gdzie mieszkałem skrupulatnie to sprawdzano przy ubezpieczeniu na życie (jak sie zabezpieczam przeciw prostacie) tu w tym ciemnogrodzie jestem juz 10 lat i jak przedmówcy mówili nie wychylam sie z niczym ale nie meczy mnie żadna prostata wygoda chodzenia czy jazdy samochodem gdy nie ma sie na tyłku amerykańskich worków jest nie do opisania, oczywiście i są minusy trzeba dbać o higienę nie tylko się myć przed wizytą u lekarza i trzeba mieć ich dużo na zmianę bo nie są to gacie Polecam wszystkim od młodych lat nie wtedy jak stwierdzą juz prostatę. Stringi nie są dla kobiet każdy ginekolog to mówi

Witam, jestem facetem i noszę bo są wygodne, zwłaszcza w lecie. Czy ktoś chciałby się podzielić jakie rodzaje, modele, marki lubi najbardziej oraz gdzie kupuje?

Gość skorpionik33
Mam 47 lat, trzy związki małżeńskie za sobą, od 13 lat kolejną stałą partnerkę i dwoje dzieci w wieku syn 22 i corka15 lat. Aktualna partnerka jest mlodsza ode mnie o 15 lat. W swoim zyciu byłem wieloma kobietami, dziewczynami. Od 32 lat noszę na co dzień stringi, także na publicznej plaży, do lekarza, na basen. O ile kilka komentarzy złośliwych usłyszałem przez tę 32 lata na basenie, o tyle moje żony, dziewczyny czy obecna partnerka NIGDY nie zarzucily mi homoseksualizmu, czy śmiesznego wyglądu. Wręcz odwrotnie. Moja bielizna sprawiała, że kobiety uwazaly mnie za lizaki, fajnego kumpla i kochanka. Dzięki mojej ekstrawagancji, kolejne kolezanki rozmawiając o mnie, "reklamowaly" między sobą moje od zawsze wygolone genitalia oraz ubrana w stringi (meskie) pupę i nie tylko pupę, twierdząc, że wszystko wygląda efektownie, ciekawie i sexy. Obecna partnerka, gdy na noc zakładam czasami obcisłe bokserki, zapytuje dlaczego założyłem. ....barchany. Teksty o pedalstwie, zniewiescialosci czy śmieszności, wrzucają frustraci lubiący zaglądać wszystkim w dupę a niewidzacy własnej drachy na powyciaganych, chińskich gaciach za 1.50 zł, z Bazaru Różyckiego.

Gość gość
jestem gejem i nie znam ŻADNEGO geja, który nosiłby te koszmarne gacie :o skończcie wręcz z tym idiotyzmem, że stringi są gejowskie. Są to gacie paskudne, aseksualne i odpychające. Natomiast z moich obserwacji wynika, że jest pewien typ facetów lubujących się w stringach; to zakochani w sobie narcyzi. Obserwacji tej dokonałem na siłowniach (tam widać, kto jaką bieliznę nosi). I "stringowcy" to w przeważającej większośc***acany stękające przy każdym ćwiczeniu, żeby wszyscy słyszeli jakie to poty wylewają. Zerkający w lustro na swoje odbicie, za każdym razem kiedy przed nim przechodzą czy stoją. Pozujące do słit fotek w łazienkach siłowniowych z napiętym bicepsem. Generalnie mówiąc idioci w typie "Johny Bravo"

Gość gość
Przestan Wasc pitolic i sie na basen czy plaze co nieco przyodziej. 47letnia dupa, czy to meska czy damska, w stringach zbyt efektownie nie wyglada, niestety...Ja pierdziele, jak sobie pomysle, ze taki 47letni dzentelmen nagle z fal spienionych w stringach wylatuje to nie moge przestac sie smiac :D

Gość Grzegorzzg
Ja noszę stringi od 2000r., nigdy nie usłyszałem od kobiet że to nie męskie ale niestety w Polsce nie można się nimi afiszować. Same stringi męskie są dla mnie bardzo wygodne i mógłbym je nosić cały czas ale się nie da, a tak na marginesie: bardzo dobrze wpływają na prostatę. Cieszy mnie to że więcej jest osób które podzielają moje zdanie.