Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytta31

Dlaczego meskie stringi maja zla renome?

Polecane posty

Gość gość
nosze bo lubie....mam 50 i połowa moich majciochów to stringi.....wali mnie, co myślą inni. Żonie sie podoba.

Gość Krzys slask
jestem typowym hetero facetem i ja nie mam innych gaci jak stringi

Gość gość
facet w stringach wygląda po prostu żałośnie :o

Gość gość
Stringi, bardzo fajna ,wygodna bielizna.Nosze je ok 6lat Ja i moja zona nosimy je na codzien,dzieci w wieku 20i17 i tez nosza stringi,chodzenie po domu w stringach jest u nas normalne, nie wazne jakie ,corka20lat nosi koronkowe zakrywaja tylko to co musza,syn17 przezroczyste z siatki,zona na cala szuflade rozego typu a ja nosze takie ktore tylko trzymaja penisa na swoim miejscu z otwarftym tylem i widoczna moszma.Nie ma zadnych komentarzy ,wstydu .Wszyscy jestesmy wydepilowani i jest nam tak dobrze.

Gość gość
Uwielbiam chodzić w stringach. Moja zona też mnie lubi w stringach.

Gość gość
Jak widać wielu facetow, w różnym wieku nosi stringi. Niewielu oficjalnie się do tego przyznaje :). Osobiście noszę je od lat i nigdy nie usłyszałem od partnerki czy znajomych na plaży jakiegoś głupiego komentarza. Moja dużo mlodsza ode mnie partnerka bardzo lubi moją pupę przyodziana w taki właśnie model bielizny, który oboje nosimy na co dzień. Mało tego, chwali się tym wśród koleżanek ;).Faktem jest, że tylek powinien być zadbany, gładki i ładnie opalony.

Gość Jestem_gość
Stringi kupiłem z ciekawości. Pierwsze wrażenie po założeniu jest śmieszne, później w ogóle ich nie czuć. Zastanawiam się nad zakupem większej ilości, bo komfort ich noszenia jest dużo większy niż bokserek czy slipek.

Gość Gitarzysta
Moja historia jest podobna... Najpierw z ciekawości, i w sumie tylko takie gatki noszę✌️ bo jak założę bokserki to Maks 2h wytrzymam bo się podbijają, zwija ja i gorąco w nich jak diabli... I co by nie mówili tylko stringi, z resztą niezbyt mnie obchodza czyjeś komenty na temat tego co i tak 99,999% ludzi nie widzi. PS. Mężczyzna, lat 30, wzrost 178, 74kg wagi, 100% hetero

Gość Gitarzysta
Moja historia jest podobna... Najpierw z ciekawości, i w sumie tylko takie gatki noszę✌️ bo jak założę bokserki to Maks 2h wytrzymam bo się podbijają, zwija ja i gorąco w nich jak diabli... I co by nie mówili tylko stringi, z resztą niezbyt mnie obchodza czyjeś komenty na temat tego co i tak 99,999% ludzi nie widzi. PS. Mężczyzna, lat 30, wzrost 178, 74kg wagi, 100% hetero

Gość Gitarzysta
Prawi identyczna sytuacja była pod PKiN kiedy dziewczyna siedziała na murku i niestety struny wyszły... Większość przechodniów się śmiała, nieliczni byli nieco obrzydzeni... Więc chyba nieważne kto, ale co....

Gość Korti

Jakie firmy/ sklepy /producentów polecacie? Jest niestety z tym duży problem szczególnie w małych miastach... 

Gość seks szop

seks szop

Gość Korti

Zwykłe bawełniane? Nie miałem na myśli lateksowych...