Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytta31

Dlaczego meskie stringi maja zla renome?

Polecane posty

Gość pytta31

Dlaczego mezczyzna preferujacy taki typ bielizny kojarzony jest z gejem, podczas gdy srodowisko homoseksualne wcale nie przyznaje, ze nosi taka bielizne? DLaczego facet w stringach wywoluje salwy smiechu a nieraz i niemilych kometarzy pod jego adresem? Czy meskie stringi determinuja charakter i wyglad owego faceta? Dlaczego meski stringi z gory skazane sa na "porazke" podczas gdy bezkarnie na ulicach czy plazach widac damskie stringi z ktorych bokami wylew sie slonina a na dol ocieka celulitem? Pytam, bo sam lubie te gacie a moje pani lubi mnie w nich ale jak w sklepie pytam albo je kupuje i jestem sam, to kazdy patrzy na mnie z byka. Jesli chce opalic sie na plazy, ale nie chce miec bialych nog jak w przypadku ostatnio modnych spodni plazowych czy kapielowek - to dlaczego nie moge lezec sobie na reczniku w stringach nie wysluchujac wscibskich komentarzy? A to wszystko w dobie tzw tolerancji, wolnosci slowa i wyznania religijnego marszow rownosci itp...

Gość pytta31
chodzę w stringach po plaży i mam gdzieś opinię ludzi fakt --czasami mi jaja wyskoczą styłu albo mykną z boku ale szybko sobie radzę :-)

Gość pytta31
wcale sie nie wrzynaja. ewentuanie mozna sie przyzwyczaic, co skutkuje tym, ze sa wygodniejsze niz inne gacie. 2. czytaj ze zrozumieniem, geje ich nie nosza...

Gość iczkaa
a wlaśnie ze chodzą! szczególnie jak wyprawiaja gej-party!

Gość pytta31
po pierwsze primo - widac, ze mamy kryptogeja na forum. fajnie, ale chyba pomylil dzialy. po drugie primo - jesli chodzi o borata to jest to przyklad, jak facet nie powinien wygladac, jesli cche pokazac tylek. A) nie moze byc zarosniety jak malpa B) nie moze byc blady jak syn mlynarza C) nie moze miec plaskiej jak stol dupy D) nie moze miec postury pokraka czyli trzeba wlozyc troche czasu i wysilku, zeby wygladac jak trzeba, ale rozumiem, ze facetom w Polsce trudno wyciac wlosy w nosie a co dopiero oczekiwac ladnej opalenizny czy muskulatury. Chabasy wola zlopac piwsko i gnic na kocu niz zrobic cos zeby poprawic estetyke wlasnego ciala....

Gość iczkaaa
to jest strasznie niemeskie

Gość a skąd ty tak dobrze wiesz co
noszą geje? :classic_cool:

Gość pytta31
to jaka bylaby wasza reakcja na takiego na plazy, albo gdybyscie sie dowiedzieli, ze wasz dobry znajomy je nosi?

Gość leonaa
bym pomyslala ze to albo gej albo jakis przebrzydly metro z rozowa koszula i pudrem na twarzy

Gość maria13
cholerka nie miałam szczęscia i nie spotkałam gościa w stringach

Gość pytta31
kklj - przerysowane leona - kolege ktorego znasz 20 lat podejrzewalabys o bycie gejem??? maria - to dobrze czy zle?

Gość pytta31
podbijam i czekam na odpowiedzi normalnych ludzi.

Gość klekle
nawet jak sie komus podobaja meskie posladki w stringach to i tak sie zadna nie przyzna bo juz sie utarlo, ze to jest bleee

Gość bababbaa
a ja bym chciala miec faceta ktory nosi stringi :)

Gość klamerka0909
a masz faceta ktory nie chce nosic czy nie masz faceta? poza tym trzeba miec tez co pokazac ewentualnie...

Gość stringuss
moim zdaniem stringi to najwygodniejsze majty na swiecie i nie wiem dlaczego dziewczyny nie lubicie facetow w takich majtach?:) moja dziewczyna mnie w nich uwielbia a ja nie zamienie ich na zadne inne pantalony. stringi sa the best i czuje sie w nich atrakcyjnie :)

Gość Ale temat o jeju

Witam :) Właśnie sobie czytałem to i mam kilka pytań :> Padło zdanie "to nie męskie" Więc teraz facet ma wszędzie muskuły napinać i się prężyć ?:> Facet trzymający dziecko na rękach też jest "nie męski" więc powinien pewnie rzucić nim o ścianę? Próbuje tylko wytłumaczyć iż "męskość" i jej okazywanie zależy od okoliczności ;) Proszę mi teraz odpowiedzieć co jest brzydkiego bądź "niemęskiego" w takich stringach: http://www.zulusek.com/magento/media/catalog/product/cache/4/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/c/o/comix_czarne.jpg Normalne stringi i normalny facet :] Nie jakiś tam borad czy homo :P Tak samo kobiety mają różne pupy gdzie nie zawsze chciałbym widzieć je w bieliźnie i wolałbym przy niektórych sobie oczy wydłubać Jakiś czas temu (dwa lata może) moja była kupiła mi męskie stringi :) Założyłem raz i to niechętnie ale po tem mi się spodobało i noszę do tej pory :P Nie wrzynają się, nie przeszkadzają, nic mi nie wystaje :P Kumple wiedzą że noszę je i nie mają nic przeciwko a dziewczyny które wiedzą dalej mnie lubią i właściwie wszystko jest takie samo :P Nie afiszuję się tym :> nie wystają mi, nie chodzę w nich po plaży :P Poprostu noszę sobie i jest fajnie :) Jak komuś nie pasuje to niech nie pasuje... nic mi do tego :P Może jestem dziwny bo je noszę? Może jestem również niemęski bo się myję? Nie wiem... może również jestem niemęski bo nie pije dzień w dzień? :> Każdy jest inny i inaczej do tego podejdzie :] Ten kto nie nosi/nie zna kogoś kto nosi będzie przeciwny chociaż nie wie do końca czemu :P

Gość ziomzaziomem_
Neor wszystko ladnie napisane i popieram w STU %%%

Gość klxxxon
podbite z racji cofnietego czasu

Gość Skisił
Najlepsze są białe slipki :) chłopaki w nich tak seksi wyglądają . Ahhh. Stringi są dla kobiet . Tak się przyjęło . Dla tego inni tak reagują na mężczyzn w takiej bieliźnie.

Gość Skisił
Stringi pod ubraniami tak -ale na plażę? Yy. Tam przecież są małe dzieci. Którym osobowość,płeć się kształtuje tym że dziewczynka lalki , chłopcom samochody. Itp. Więc na co może wyrosnąć chłopiec który ogląda mężczyzn w stringach. Na geja?

Gość Skisił
Stringi pod ubraniami tak -ale na plażę? Yy. Tam przecież są małe dzieci. Którym osobowość,płeć się kształtuje tym że dziewczynka lalki , chłopcom samochody. Itp. Więc na co może wyrosnąć chłopiec który ogląda mężczyzn w stringach. Na geja?

Gość uunose
Mi tam sie osobiscie nie podoba jak facet nosi stringi ale jeśli lubi czemu nie tylko nie wyobrazam sobie mojego faceta w tych skapych gaciach :) Moze jestem staroswiecka ale moim staniem sa one idelnie stworzone dla kobiet na nich sie prezentuja o niebo lepiej :) ps..kiedys kumpel sie nachylił sprawdzal koło i sorrki ale widok był szokujace jak zobaczylam sringii naciagniete do połowy pleców..Ale niech każdy żyje swoim życiem niech robie nosi to co lubi..Facetów może zniechecach kobieta w jensach ale są wygodne wiec panowie bez krępacji :)

Gość Anulkaaaaaa
mój facet ma jedną parę stringów ale nosi je tylko dla mnie w łóżku :P niewygodne są dla niego

Gość VancouverBully
O, jeden odwazny sie przyznal;) Dodam jeszcze tylko, ze kazdy ciuch lezy i wyglada inaczej, na roznych cialach - tzn, do roznych rzeczy trzeba miec odpowiednia sylwetke. Tyczy sie to nie tylko meskich stringow ale i damskich stringow, obcislych spodni, bluzek, krotkich sukienek itd itd, a ja mam wrazenie, ze wiele kobiet, z racji tylko tego,. ze sa kobietami, wkladaja na siebie to, co z zalozenia jest kobiece. Oczywiscie ja nigdy nikomu nie zwracam uwagi jak kto wyglada, bo to nie moj interes, ale jesli juz odzywaja sie glosy oburzenia, na temat meskich stringow, to chcialbym zoabczyc jak te osoby sa ubrane, jak sie zachowuja, jak mowia. Latwo jest oceniac, choc tego tez kompletnie nie rozumiem, po jednym ciuchu, czy upodobaniu do czegos. Dla mnie np, bardziej odrazajacycm na meskim ciele, jest widok japonek niz stringow, choc tu tez zalezy na kim one sa. Japonki i stringi na pewno nie pasuja do miesniakow, jednak do szczuplych sportowcow juz jak najbardziej - i nie, nie jestem gejem, ale mam po prostu poczucie smaku, jesli chodzi o wyglad mezczyzn i kobiet. Wczoraj w sklepie pani ukucnela i szukala czegos tam - stringi wyszly jej ze spodni i kazdy sie gapil i usmiechal - czesc twierdzi, ze to obciach, a mi np to nie przeszkadza, ze wyjdzie kawalek bielizny. Nie wiem kto wyznacza trendy, ale nawet wystaajce stringi meskie nie zrazilyby mnie tak, jak to, co widze dzis na ulicach. Albo szarzyzna, albo wiejski disco styl (nie uwlaczajac wsiom) panienek ubierajacych sie na bazarach, albo damulki w plaszczach za 4 tysiace robiace zakupy w Tesco. Ja nosze stringi juz chyba z 5 lat - mojej ladnejszej polowce to nie tylo nie przeszkadza, ale i podoba sie. W szafie mam chyba ze 30 par i 10 par bokserek, ktore raz na rok ubieram, ale sa okrutnie niewygodne na dluzsza mete a w lecie to juz zupelnie tragedia, jesli chodzi o temperature i wilgotnosc w wiadomych miejscach. Aha, wlosy tez usuwam z ciala (oprocz klatki piersiowej) z kilku powodow, m.in higienicznych i estetycznych. Poza tym, kazdy krem, czy masc lepiej rozsmarowywac na gladkiej skorze (zycie sportowca) Opalamy sie rowniez w stringach (nie w Polsce) i do dzis mam po nich slad, ktory z reszta widziala lekarka (w srednim wieku) ktora z usmiechem powiedziala, ze lubie slonce prawie na calym ciele... To tyle na chwile obecna bo nie sadze, zeby ktos przebrnal przez moje wypociny:)