Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejmowac sie czy nie

obsługa e-mail

Polecane posty

opłaca się? praca polega na tym, że sprzedaję się za pośrednictwem e-maili materiały szkoleniowe. czytam, czytam i wszystko wyglada raczej w porządku. nie jest to praca na zasadzie piramidy czy MLM. jak sądzicie?

Gość ewelekaaaa
po 1 jak nie masz zadnej umowy to nawet bym sie na to nie popatrzyla, po 2 nie mozna ot tak sobie wysylac spamu - jak zdobedziesz adresy e-mail??, po 3 dziwna "praca" watpie, zeby bylo zainteresowanie kupnem. ale bez umowy nie pakuj sie w to, bo stracisz czas.

maile zdobędę zamieszczając ogłoszenia na stronach internetowych oferujących pracę - tak jak ja trafiłam na ogłoszenie :) po drugie - traktuję to tylko i wyłącznie, jako praca dodatkowa, kilka groszy więcej się zawsze przyda :)

Gość aknlfd
a skąd jestes pewna tych kilku groszy wiecej skoro umowy nie podpisujesz? a co z podatkiem dochodowym?

Gość ewelekaaaa
"maile zdobędę zamieszczając ogłoszenia na stronach internetowych oferujących pracę - tak jak ja trafiłam na ogłoszenie " - czyli juz widac z daleka czym to smierdzi. ale skoro chcesz sie dac wykorzystac to twoja sprawa. powodzenia w sprzedazy:)))

Gość teeeeeeek
a własnie ,ze to jest piramida . cos kupisz , i to sprzedajesz dalej . To własciwie , po co kupujesz , od razu wyslij komuś pieniądze ... , tak bedzie szybciej ....