Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żywiołowa kropla beskidu

Złote myśli,zapraszam

Polecane posty

Nie wiem czy pamietacie powycierany lekko narwany zeszyt z masą pytań i odpowiedzi waszych znajomych i rofdziny:D za moich ta "lektura" robiła furore:D czas na powtórke z rozrywki:D PYTANIA: 1.Imię 2.wiek 3.data urodzenia 4.zainteresowania/hobby 5.co zmieniłabym/zmieniłbym w swym wyglądzie zewnętrznym? 6.co zmieniłabym/zmieniłbym w swym charakterze? 7.potrawa która mógłbym/mogłabym jesc codziennie? 8.w wolnym czasie....?? 9.mój ideał kobiety/mężczyzny? 10.na bezludną wyspę zabrałabym/zabrałbym...? 11.osobą/osoby ktore są dla mnie wzorem do naśladowania? 12.nigdy nie ubrałabym/ubrałbym...?? 13.porannego wstawania nie wybrażam sobie bez....??? 14.miejsce do kórego chętnie bym powróciła/powrócił? 15.największe marzenie? 16.w domu mam (chodzi o zwięrzątko) 17.najbardziej boję się...? 18.gdybym mogła/mógł cofnąć czas...? 19.ksiązka godna polecenia wg. mnie? 20.najlepszy film jaki w zyciu obejrzałam/obejrzałem...? 21.rzecz ktora spawia mi największą trudność..??? 22.wymarzone miejsce na wakacje?? 23.najbardziej szalona rzecz jaką zrobiłam/zrobiłem? 24.moje życiowe motto...? 25.typ muzyki którą słucham naokrągło?? 26.przeraża mnie....? 27.jestem...? 28.chciałabym/chciałbym...? 29.uwielbiam gdy...?? 30.moja rada dla was:D

Gość
informacje zaszyfrowane

Gość rewelacja wprost
raz to przerabialam, wystarczy:D

Gość
kkkiiieeedddyyyyy:D

to może ja zaczne:D 1.Marta 2.26 3.1983.03.21 4.motoryzacja,taniec,piłka nożna:D 5.nos i uszy 6.niepunktualność i wredność;) 7.zestaw hot wingsa z KFC:D 8.siedze na necie,czytam ksiązke,biegam z psem 9.już mam takiego swojego ideała;) 10.mego TŻta i kubełek z KFC:D 11.moja mama 12.beretu:D 13.papierosa i kawy 14.warszawskie zoo:D 15.wygrac w lotka i aby cała moja rodzina nigdy nie chorowała 16.psa yorka;) 17.pająków i innnych gadów i płazów,ciemności kurcze wszystkiego sie boje:D 18.oj wiele bym zmieniła;) 19.5 lat kacetu Grzesiuka 20.chłopaki na ibizie:D komedia :D 21.prowadzenia auta:D 22.seszele:D 23.oj duzo tego było;) 24."żyj chwilą" 25.pop 26.ciemośc i film psychoza:D 27.sobą:D 28.wygrać kupe kasy 29.mój facet głaszcze mnie po nodze:D 30.bierzcie z zycia wszystko to co najlepsze;)

Gość nayebauam sie na smutno
30. pijta pppppppiwo co sobote :classic_cool:

ej no dawajcie dawajcie:D

a ja tam zawsze sie wpisywałam moze nawet do teraz mam gdzies zachomikowany zeszyt z tymi wpisami w piwnicy:D:Dno dawac dawac up up up

ej no gdziescie sie podziali...nie badzcie tacy tajemiczy:D

PYTANIA: 1.imię: ale to które mam czy to które bym chciała mieć? 2.wiek: kobieta ma zawsze 10 lat więcej niż podaje :D 3.data urodzenia: nie pamiętam, bo to tak dawno był ;) 4.zainteresowania/hobby: to akurat wiem...leniuchowanie und spanie 5.co zmieniłabym/zmieniłbym w swym wyglądzie zewnętrznym-ideałów się nie zmmienia :D 6.co zmieniłabym/zmieniłbym w swym charakterze-j.w. 7.potrawa która mógłbym/mogłabym jesc codziennie-liśćie eukaliptusa :D 8.w wolnym czasie-śpię 9.mój ideał kobiety/mężczyzny-byle miał sprawnego rumaka ;) 10.na bezludną wyspę zabrałabym/zabrałbym-księciunia :P 11.osobą/osoby ktore są dla mnie wzorem do naśladowania-ideały nie mają takich osób... 13.porannego wstawania nie wybrażam sobie bez-podrapania się po.... 17.najbardziej boję się-bezsenności :O 21.rzecz ktora spawia mi największą trudność-powrót z drzewa na ziemię :O 24.moje życiowe motto-jeśli ktoś da Ci po ryju...do oddaj mu ze zdwojoną siłą :D 30.moja rada dla was -bierzcie ze mnie przykład :D :D :D

Gość okrutnie ciekawska

1. Kasia 2. 20 3. 13.04.1989 4. szukanie mężą:P 5. nogi 6. lenistwo 7. pierogi ruskie:) 8. spaceruję, czytam, buszuję po necie 9. normalny czyli wesoły, odpowiedzialny, szczery, wyrozumiały, zaradny, niegłupi 10. kolegę;) 11. ludzie, którzy nie mając nic do czegoś w zyciu doszli 12. czegoś z lateksu 13. budzika;p 14. jest takie jedno miejsce na słowacji 15. zakochać się z wzajemnością 16. kota 17. samotności 18. to o 1,5 roku... ehhh;/ 19. chłopi:) 20. sex is zero ;p 21. nawiązywanie kontaktów z ludźmi 22. ciepłe morze 23. pfff nie wiem 24. kto rano popieprzy, dzień ma potem lepszy:) 25. każdy raczej 26. życie 27. no właśnie... sobą 28. jakoś ukierunkować swoje życie 29. jestem z przyjaciółmi 30. to co w stopce:D

Gość a grzeczny był
jestem pojebana i lubię takie rzeczy :classic_cool: 1. Joanna 2. 19 3. 2/5/90 4. kafe, innych nie mam, jestem przegrańcem 5. zmniejszyła nos, powiększyła cycki i dodała centymetrów we wzroście 6. chciałabym być oazą spokoju, a jestem choleryczką, histeryczką i w ogóle pojebanie do potęgi ntej. 7. spaghetti, byle bez mięsa 8. demoluję dom podczas grania w piłkę z psem 9. obojętnie, byle umundurowany :classic_cool: 10. swojego psa (to akurat dwuznaczne) 11. moja mama 12. czapki/beretu/obojętnie jakiego nakrycia głowy 13. nakurwiania na to, że za późno wstałam 14. zakopane 15. mundurowiec :classic_cool: 16. najgrubszego psa na świecie 17. pająków, głębokiej wody i wysokości 18. to bym nie cofnęła 19. kompania braci, jak ktoś lubi te tematy 20. hot fuzz, może nie najlepszy, ale zawsze z tego ryję 21. w sumie nie rzecz, a słowa - przepraszam, kocham i te pierdoły 22. gdzieś w anglii 23. wyrwałam drzwi od szafki i wmawiałam wszystkim, że ciągle tam są 24. pamiętaj, że tylko martwi nie strzelają w plecy 25. muzyka filmowa 26. koniec mojego żywota 27. pojebana jak paczka gwoździ bez łepków 28. patrz punkt 15 29. pada śnieg 30. ta sama co u nayebauam sie na smutno :classic_cool:

Gość szczerbata szczerbatka kołatka
up up up

PYTANIA: 1.Imię - Dorota 2.wiek - 19 3.data urodzenia - 16.12.1990 4.zainteresowania/hobby - Muzyka 5.co zmieniłabym/zmieniłbym w swym wyglądzie zewnętrznym? - Nogi 6.co zmieniłabym/zmieniłbym w swym charakterze? - Nieumiejetnosc asertywnosci i wybaczania 7.potrawa która mógłbym/mogłabym jesc codziennie? - Sałatka Grecka 8.w wolnym czasie....?? - Słucham Jacksona ;) Gram w lotki :D 9.mój ideał kobiety/mężczyzny? - Nie chce ideału 10.na bezludną wyspę zabrałabym/zabrałbym...? - Albo Bartka albo Jacksona ;) 11.osobą/osoby ktore są dla mnie wzorem do naśladowania? - Chce byc indywidualistka 12.nigdy nie ubrałabym/ubrałbym...?? - Leginssow! 13.porannego wstawania nie wybrażam sobie bez....??? - Łożka ;) 14.miejsce do kórego chętnie bym powróciła/powrócił? - Mączna ;) 15.największe marzenie? - Nie powiem, bo się nie spełni 16.w domu mam (chodzi o zwięrzątko) - Brak, do niedawna siostra 17.najbardziej boję się...? - Samotności 18.gdybym mogła/mógł cofnąć czas...? - Postąpiłabym podobnie, tylko wykluczyła błędy i porażki. 19.ksiązka godna polecenia wg. mnie? - Moonwalk 20.najlepszy film jaki w zyciu obejrzałam/obejrzałem...? Piękna i Szalona, Titanic, Eurotrip, Manna, Sex to nie wszystko. 21.rzecz ktora spawia mi największą trudność..??? - Zapomnienie .. 22.wymarzone miejsce na wakacje?? - Nibylandia :) 23.najbardziej szalona rzecz jaką zrobiłam/zrobiłem? - Oj sporo tego było, za dużo by wymieniać. 24.moje życiowe motto...? - Dawaj drugą szansę, ale nigdy trzeciej! 25.typ muzyki którą słucham naokrągło?? - Michael Jackson, R\'n\'B, Hip-Hop, Pop, Dance, generalnie co mi wpadnie w ucho ;) 26.przeraża mnie....? - Winda! Grrr! :[ 27.jestem...? - Nooo, jestem 28.chciałabym/chciałbym...? - Chcialabym zeby on sie odezwal w koncu.. 29.uwielbiam gdy...?? - on sie myli.. 30.moja rada dla was - Doceniajmy sie nawzajem :)