Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mik37

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość mik37

Cześć , mam pytanie dość ciekawe:) moim zdaniem. Jaki powinien byc waszym zdaniem pierścionek zaręczynowy., czyli jaki kamień , złoty, białe złoto, srebny? itd

Gość Zazi8o2.pl
To zalezy w czym sie kobieta lubuje czy w zlocie czy w srebrze ;) Ja tam osobiscie wole srebro :) ale wolalabym dostac biale zloto ;) z jakims brylancikiem jasnym ;)

Gość kotka222
złoty, klasyczny z cyrkoniom albo z brylantem, zeby pasowal do innej bizuterii

Gość etve v
o bossszz 'z cyrkoniom' - TYLKO NIE z cyrkonią!!! 😠 ma być kamień szlachetny: diament rubin szafir itd ZŁOTO!! zółte lub białe i racxzej JEDEN kamień - a nie nawalone bździdła jakiegoś 😡 np, tanich cyrkonii udających diamenty :P

Gość arramandda
złoto zółte lub białe (albo połączenie jednego i drugiego) jeden kamień, piekne są szafiry :) ja jestem za skoromnym (wizualnie :P ), prosty, z jednym "oczkiem", delikatny, aczkolwiek ujmujący :)

Gość etve v
TAK, jak wyżej... przeważnie pierścionek z diamentem z zółtego złota jest łączony z białym złotem... białe złoto jest wokół kamienia, zółte na 'obrączce' pierścionka

Gość kotyou
wlasnie jestem na etapie wybierania pierscionka zareczynowego, bo razem wybieramy i zareczamy sie przy rodzicach, ot tak