Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła marzenka

jak mu wytłumaczyć i czy tłmaczyć?

Polecane posty

Gość wściekła marzenka

szlag mnie trafia jak zamiast sie wziąc za mnie chodzi i marudzi, że mu jajka ciążą z braku seksu [zły]

Gość wściekła marzenka
i co te jest niby? gra wstępna????? :O

Gość wściekła marzenka
nie wiem czy smiać sie czy płakać :( :O i co mam zrobić? awanturę? czy rzeczowo objasniać dlaczego jestem zła? czy jak?

Gość wściekła marzenka
ale jak sprowokować? i niby do czego? :O

Gość frappee
stań przed nim nago i powiedz - bierz mnie :D

Gość allegroo
Moja stara tez tak ma ! Ostatnio ściągnęła mnie ze światów a póżniej co do czego to usnęła ! A mi się ciągle chce ...

Gość wściekła marzenka
jak to nie wiadomo oc o chodzi????? widac czytaja to faceci, że nie mogą skumać!!! nie jestem jakąś romantyczna idotką,zeby facet mi musiał zapewniac świece, kwiaty szampana i cos tam bym miała ochotę! ale na litość boską sa jakies grnaice przyzwoitości, nie?????? czy tak trudno zrozumieć o co chodzi kobiecie? ze oczekuję zwyczajnego wzięcia po męsku tu i teraz zamiast wysłuchiwania, że jajka spuchły od spermy i pora "coś z tym zrobić" ?????? bosz! :O:O:O czego tu nie rozumiecie?????

Gość wściekła marzenka
przecie,z ja też własnie chce, a on tygodniami zmęczony !!! :O a jak juz sie weźmie w garść to mi zasunie takim tekstem ze mi cycyki więdną 😭

Gość allegroo
Choć pulchniutka opendzluj mi lodzika i wystaw dziurki do wiaterku i zapnienę cię raz z przodu i drugi z tyłu !Dawaj,dawaj !

ubierz sie sesksownie, ogol cipe, rzuc sie na niego jak glodny na mieso, wyciagnij pytona, zrob laske itp itd, badz brutalna ;)

Gość allegroo
Masz ochotę na seks na masce mojego jeepa ? Zapraszam , bez zobowiązań a doznania sama ocenisz ! Pogoda piękna więc możesz być bez zbytecznej bielizny !