Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzonierealna

Czy facet umówi się z pryszczatą????

Polecane posty

Gość bardzonierealna

NAWET JEŚLI JEST ZGRABNA, MA ŁADNE OCZY... ?

Gość cvbhnhngh
głupio się pytasz. tak umówi się, ale musi być też fajna z zachowanie- wartuwagi. zrob badania hormonalne jesli nie mozesz sobie dac rady z pryszczami

Gość bardzonierealna
Ej no ale dlaczego? ... Przecież może być inteligentna, mądra... kochana mila dobra ... pryszcze znikną a charakter zostanie

Gość eloelo320ziom
Hah, czyli jeśli ma 10 małych to się jeszcze umówi... 11, to granica ostateczności.. ALE 12!!! PRZESADA! tak myslisz????????????????????

Gość bardzonierealna
Ej no pryszczy nie jest wiele..... Ale lepiej jak sa przykryte tzw "tapetą"? czy nie....?

Gość kosmaty łoniak
jak masz "wyjściową twarz" to syfy nie powinny stanowić problemu, kiedyś znikną

Gość bardzonierealna
to moze zapytam inaczej.... Widzisz ładna dziewczyne... całkiem zgrabna, fajnie ubrana, duze oczy.... Podchodzisz blizej.... MA PRYSZCZE.... I CO DALEJ?

Gość Michał Marchlewski
zaczynam je wyciskać :P

Gość bardzonierealna
nie ma ironii, bo widzisz ją z daleka:D Z odległosci 20 kroków pryszczy nie widac:D KUP SE OKULARY!!!!!!!!!!!!!!!!! hy:D

Gość kosmaty łoniak
Podchodze...... i daje jej w prezencie Clerasil

Gość bardzonierealna
jacy kolesie... Ale ja nie mowie o potworze skażonym trądzikiem rózowatym!! Tylko o dziewczynie, której twarz nie jest po prostu idealnie gładka.

Autorko, liczy sie to co masz w sercu pamietaj o tym, ze to sie zawsze najbardziej liczy. Wyglad mozna kupic, urodzic sie z nim, ale mozna go stracic np. w wypadku. Jesli ktos straci ten wyglad, ale ma do niczego charakter (np. kobieta jest nie czula, nieprzyjemna itd.) to sie nie zmieni, a jesli wyglad sie zepsuje komus z kim jestesmy za to jak sie zachowuje, jak nas traktuje, o prostu nas kocha to, nie ma znaczenia wyglad naprawde, a charakter zostaje ten sam. Jesli ktos Ci wmawia cos niemilego, to sie w ogole tym, nie przejmuj :)

Gość asiullka
nie słuchaj mario84000000000000000, to czub jakich mało, a co do pryszczy to sama widuję często pryszczatych chłopaków z dziewczynami, chociaz pryszczate dziewczyny z chłopakami tez czasem, poza tym pryszcze kiedyś znikną

Gość kosmaty łoniak
Tak na poważnie to jeśli chodzi o mnie to zależy czy byłabyś w moim typie. Jeśli tak to "syfki", jak pisałem powyżej, nie stanowią problemu bo kiedyś znikną.

mario84000000000000000 Ja sam znam kobiety z pryszczami majace facetow. To, ze Ty Jestes ograniczony, to nic, nie znaczy.

mario84000000000000000 Wychodzisz!? To ze szpitala psychiatrycznego daja przepustki? Naucz sie wpierw pisac chlopczyku zanim zaczniesz kogokolwiek o czyms uczyc. A ciagnie Ci chyba tylko rura od odkurzacza.

mario84000000000000000 No to idz "Z TAD" nikt tu nie chce pomylencow. Nie wiem czy autorka to pasztet za to wiem, ze Ty Jestes kretyn i tez nic, nie zmieni tego faktu. Jak ja jestem ze wsi, to Ty z lasu :D spadaj wiec na drzewo :D

Gość bardzonierealna
no ale nie taki byl temat zeby pojezdzac jakiemus gosciowi.... ;)

Gość footograf
tak jest to mozliwe wkleilbym zdjecie zeby potwierdzic ale nie wiem jak;)

bardzonierealna Trzeba bylo mu delikatnie wytlumaczyc lopatologicznie mozna powiedziec, ze jego poziom inteligencji jest mniejszy od zera :), a Ty autorko jak Ci juz wczesniej pisalem wcale nie masz sie czym przejmowac :), a slowa kretyna pominn milczeniem i zaloba nad jego poziomem :) Serdecznie pozdrawiam :)

Gość tezbymmm
sie obawial na twoim miejscu moze wez jakis karabin

Gość kosmaty łoniak
swoje stanowisko już przedstawiłem