While Your Lips Are Still Red 0 Napisano Lipiec 18, 2009 ~Poradzicie mi coś ? Chodzi o to, że szłam do sklepu i wywaliłam się na tych cholernie śliskich schodach. Po powrocie do domu zmarowałam już 3 maściami przeciwbólowymi i nic, boli mniej - to fakt, ale dalej nie mogę do \"samego końca\" rozprostować nogi i mam w tym miejscu opuchnięte, co mam zrobić :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeginka 0 Napisano Lipiec 18, 2009 oklad z altacetu lub z zimnego lodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
While Your Lips Are Still Red 0 Napisano Lipiec 18, 2009 *smarowałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
While Your Lips Are Still Red 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Ale napewno ten altacet pomoże :P Ostatnio mam zbyt dużo obrzęków i boję się, że w tym przypadku opuchnięcie powie "znowu alatcet, nienienie" :P A lodu nie przyłożę, za zimno :o brrr... :( nienawidze zimna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeginka 0 Napisano Lipiec 18, 2009 na dworzu taki skwar a ci zimno? :o jak altacet nie pomoze i do jutra nie rzoprostujesz nogi i opuchlizna nadal bedzie to zasuwaj do szpitala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
While Your Lips Are Still Red 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Jak zimno, jakieś 12 stopni Celsjuszowych jest a dla Ciebie to skwar, lodem się nie doprawię ! o ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
While Your Lips Are Still Red 0 Napisano Lipiec 18, 2009 *Jaki skwar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach