Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtines

pyt o tluszcz a kalorie

Polecane posty

To musisz być znana na forum jak już masz własny cień.;) Tak strona jest moja.

:)forum czytam od jakiegos czasu ale udzielam sie od niedawna...ddzisiaj zaczelam pod czarnym :)znana raczej nie jestem...

od jakiegos czasu zaczelam interesowac sie medycyna naturalna i zdrowym zywieniem...ziololecznictwem..i roznymi tego typu duperelami...zdrowie oststnio dalo mi popalic i zdecydowalam zmienic tryb zycia:)

Gość do Mr brrrr
grace, zmien calkiem nick, bo ten idiota jeszcze czasem sie bedzie wypowiadał w twoim imieniu, i ludzie cie wezmą za kretynke, najlepiej zaloz nick bez zadnych cyferek

przestalo mnie to "cos"interesowac..niech sobie pisze dziecko do woli...zaraz mu sie znudzi...

naajgorsze że tak łatwo sie mylicie, i gadacie z podszywem. do tego tematu nie zaglądałam od kilku minut a wy z nim/nią rozmawiacie. zmienie nicka ale nnym razem bo ten znowu go poddrobi:/

To niedobrze o zdrowie trzeba dbać, mamy tylko jedno. Ja jakoś nigdy problemów ze zdrowiem nie miałem, odpukać.

zdrowy..tu dzieci sie bawia...ciekawie gadasz i pewnie kiedys sie spotkamy na innym topicu.Narazie koncze te farse bo szkoda mi nerwow.Dzieki za rady:)trzymaj sie.

Ja sobie tutaj tylko konwersuję. Wszystko w ramach kultury i taktu więc odpowiadam. Na pewno będę tutaj zaglądał, bo niewiedza niektórych aż bije po oczach. Temat odżywiania nie jest mi obcy, więc komuś na pewno pomogę.

powiem ,ze mi oststnio na tym punkcie troche odbilo...zaczynam czytac etykiety ..sklad,itd..wiem ze troche przesadzam ale to juz chyba w nawyk mi weszlo.Odstawilam kawe i czarna cherbate..nie wiem czy to prawda czy mit ze zakwaszaja przewod pokarmowy?Od 4 miesiecy ziola i zielona i czerwona..powiem ,ze robi swoje:)

ja chyba już ide. tak się nie da rozmawiać jak nie masz 100% pewności.

mr brrr..to jakis dzieciak trzeba go olac...zaraz pewnie pojdzie spac..

coś długo sie przyczepił.nie ma frajdy z rozmowy jak musisz sie zastanawiac czy ktos jest podszywem czy nie:/