Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania*88

Moj pierwszy raz

Polecane posty

Gość Ania*88

hej. chce kochac sie ze swoimchlopakiem, mam 15 lat a on ma 26. Wiem ze to trocha duza roznica wiekowa ale go bardzo kocham i chce to z nim zrobic, on mnie do niczego nie namawia wrecz odwrotnie , mowi ze zrobimy to dopiero wtedy gdy bede gotowa. napiszcie mi jak powinnam to robic, jak sie zachowywac. :* z gory dziekuje

Gość Ania*88
ciesze sie ze mi to mowisz, ale zdaje sobie sprawe ze wszystkiego.

Gość kachuta
jesteś por.abana a twoj chlop to pedofil

Gość Ania*88
jest zabezpieczenie. a moj chlopak to nie pedofil jak cos:/ chyba nie wiesz co mowisz.juz dawno skonczylam 15 lat bo w zeszlym rokua w lipcu koncze 16 lat.

Gość kachutaa
jasne, ze pedofil, jakby był normalnym dojrzalym mezczyzna to 1. znalazl by sobie starsza, na co mu taka malolata? 2. poczekalby z pierwszym razem i nie wskakiwalby z 16 do lozka

Gość kolejny pseudo inteligent
Ludzie, sprawdźcie sobie w internecie definicję pedofil, popatrzcie na ciało 15 latki i sami oceńcie, czy ruchnięcie takiej dziewczyny- posiadającej już wszystkie atrybuty kobiety, jest pedofilią... ... Wkurwiają mnie tacy pseudo inteligenci, którzy rzucają medycznymi terminami bez ich znajomości :-O

Gość kachutaa
pedofile tez lubią starsze dziewczynki, a 15-latka nie wyglada jak dojrzala kobieta

Gość allllegro
tak idz, przer.uchaj się z nim, a pozniej badz kolejna durna malolata w ciaży, krzyzyk na droge

Tworzysz swoją definicję pedofilii. Pedofilia to brak II i III rzędowych cech płciowych- takowe posiadają już w większości 13-latki. Więc przestań pierniczyć bzdury i weź się za coś pożytecznego...

Gość Ania*88
Do :kachutaa" skad ty mozesz wiedziec jak wyglada 15 latka. kazda wyglada inaczej. jedna jest dojrzalsza a druga mniej. wiec przestan bez sensu pierdolic

Gość kachuta
a czym rozni sie 15 od 16? poza tym nie wiem co dojrzaly facet moze widziec w takiej malolacie

Gość Ania*88
Jestesmy ze soba 1 rok i prawie 2 miesiace

Jak to co widzi? Chce ją przelecieć i porzucić- to chyba jasne... :-P ale to zachowanie z punktu widzenia seksuologii, jest jak najbardziej normalne i naturalne- a nie jest żadną "pedofilią"

Gość Ania*88
"kachuta" jak masz gadac bez sensu to nie pisz lepiej wcale. widocznie cos we mnie widzi i mnie kocha. a skoro mnie nie znasz to mnie nie oceniaj.

Gość kachuta
i juz samo to, że sie pytasz co powinnas robic swiadczy o tym ze gotowa nie jestes

może to nie jest pedofilia, ale to na pewno jest chore. Dziewczynka się zauroczyła i tyle. Ale facet??? Jakim on musi być intelektualnie zacofanym popaprańcem, że szuka sobie 15latki. Mając 26 lat jest się na innym etapie życiowym niż gimnazjalistka. Dawno po studiach, większość znajomych przynajmniej pozaręczanych i planujących dziecko... To takie żenujące... Jakbym spotkała 26latka planującego sypiać z 15stką powiedziałabym, żeby się ogarną :o

Gość Ania*88
spoko tylko szkoda ze nikt nie odpowiedzial na moje pytanie

A na co mamy odpowiadać? Chce ciebie przelecieć i porzucić. Jeśli masz choć trochę inteligencji w główce, to nie powinno to dla ciebie stanowić zagadki :classic_cool: