Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbgvhnjm.

bardzo prosze o rade

Polecane posty

Gość cbgvhnjm.

za tydzien mam wyjazd do Włoch,a mam juz spore odrosty na głowie... i teraz sie zastanawiam,czy pojsc do fryzjera i zrobic delikatny balejaż,czy lepiej jak wroce z wakacji.. ale z drugiej strony nie chce na zdjęciach źle wyglądac;/ boje sie,ze jak zafarbuje to jeszcze woda slowa i słońce zrobią mi cos z kolorem..możliwe to? co mi radzicie?

Gość psss cicho sza
zastosuj lactacyd

Gość cbgvhnjm.
marioooo Ty nie przeginaj łobuzie jeden ! my sie juz poznalismy:) i nawet mnie polubiłes:D ale kiedy to było.... ja wiem,ze to nie jest jakis problem,ale nie chce poniszczyc włsoow,a z drugiej strony glupio mi tak pojechac tam z odrostami na pół głowy:O

Gość katreeeeeen
ja na twoim miejscu bym zafarbowala i czula sie ateakcyjnie na wakacjach :) a co do wymycia sie koloru - bez przesady , mialam swiezo nalozony kolor i nic sie nie dzialo zycze udanych wakacji ;]

Gość cbgvhnjm.
katreeen-dziękuję:)) mario - no wiesz nie chodzi mi o Wlochy i o ludzi tam mieszkających...ale pokazuj potem zdjęcia np. z zarośniętą na 30cm brodą..:O no to wiesz tak niebardzo.. a nie pamietasz mnie bo mialam porzadny nick:D pamiętam,ze cos chodzilo o dziewczyne,ktora z chemią nie dawała sobie rady :D:D:D iii tam ostro rozpętałes piekło:)

Gość dfadsfgdf
zrob ten balejaz,jak ty bedziesz wygladac z tym odrostem..jak w ogole mozesz z nim chodzic:/

Gość cbgvhnjm.
tak wiem pojde do tego fryzjera:) mariooo-> co ty tak w ogole duzo przebywasz na tym kafe? :)) ile masz lat? Twoje"NIEKTORE" wypowiedzi sa całkiem na poziomie:D

Gość cbgvhnjm.
aa propo ktoś o tobie ząłozyl jakis temat :D niezbyt miły :D hahhaha idz tam i przyłóż im :D beda wiedziec za co!:))))

Gość dfadsfgdf
a co ty sie temu wiesniakowi tak podlizujesz??imponuje ci ??

Gość veg virus
ogol się na łyso :D

Gość cbgvhnjm.
co od razu wieśniakowi:) nie ,ze imponuje tez sie kiedys z nim wyzywalam,ale potem znalezlismy nić porozumienia i juz bylo ok.. to czemu niby mam na niego naskakiwac?:O

Gość dfadsfgdf
nie mowie o naskakiwaniu,ale sie po prostu podlizujesz,a ja go uwazam za buraka, bo jak on sie odnosi do ludzi na tym forum ?? ...wakacje sie dziecku zaczely i nie ma co zrobic z wolnym czasem.

Gość cbgvhnjm.
nie podlizuje:) tylko go lubie i tyle w temacie..