Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pansmutas

Przytulanki, buziaki... z koleżankami, Czy to coś złego ?

Polecane posty

Sypiasz z jednym... a czy zdarza Ci się przytulić do innego ? np. do przyjaciela ?

eeeeeeeeee przytulic to nie zdrada!!!!!!!!!!!! choć tez to nie powinno mieć miejsca!!!!!!!!!

wiedziałem facetowi słabo staje a jak stanie to taki półtwardy!!!!!! następne razy to bardzo ciężko o zwód!!!!!!!!! Nie chce się chwalić ale np: potrafię mieć pełny i mocny zwód 5 godzin . bez żadnych wspomagaczy!!!!!!!!!

00:29 [zgłoś do usunięcia] Złoty wiedziałem facetowi słabo staje a jak stanie to taki półtwardy!!!!!! następne razy to bardzo ciężko o zwód!!!!!!!!! Nie chce się chwalić ale np: potrafię mieć pełny i mocny zwód 5 godzin . bez żadnych wspomagaczy!!!!!!!!! to do mnie? mojemu staje - zreszta przy nmmnie nie ma szans, zeby nie ale czasem bym chciała... ach, nie bedę się uzewnętrzniac;)

Gość numero duo
Pansmutas: nie zostawia się kobiety rozpalonej i niezaspokojonej. Dlatego nie całuję się z kobietą, jeżeli nie liczę na coś więcej.

Nimfomanko jest pewny sekret żeby pauka stała lux!!!!!!!!!!!!!! i czy będę miał 40 lat czy 80 tak samo mocno i dobrze będzie mi stał!!!! wiek nie ma nic do penisa jego zwodu!!!!!!

szybkie ruchy? nie tak ospale o to chodzi?mało energiczny? a zdradzić przykro mi ale nie mogę . w sumie to jest banalnie proste trzeba wpaść. . branie viagry i itp tylko pogarsza stan!!!!!!!!! mój rekord kiedyś to w ciągu dnia 11 godz. ale z przerwami "Poznajcie prawdę, a prawda was wyzwoli" mogę wszystko penis mnie się słucha

Gość Poszukuje kochanka
:)

Gość Poszukuje kochanka
ja mam na imie Jacek i mam potrzeby...

Gość Poszukuje kochanka
a moze ty mi pierdolnij... w pysk wyssam do konca:D :P:P:P