Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pansmutas

Przytulanki, buziaki... z koleżankami, Czy to coś złego ?

Polecane posty

Jestem napalony... kurcze kusicie mnie... ;) ale.. musze wszystko jeszcze dokąłdnie przemyśleć...

Gość numero duo
Taaa. A każda potem będzie myśleć "czemu nie ja, jakaś ułomna jestem?".

Zloty nie podlizuj sie bo i tak doopy nie dostaniesz ;) a Ty kolego PanSmustas do roboty czas dzialac

hehe :) Może Jestem dziwny, ale.. przy jednej partnerce się duszę... ;) Pewnie mam dusze artysty i potrzebuje całego haremu...

to po chooja się męczysz... tylko sobie imion nie pomyl w trakcie Spartan... hmmmm... nick taki, że...;P

Gość numero duo
Pansmutas: jak większość z facetów. Czasami trzeba podjąć decyzję. Nie lubię niezdecydowanych ludzi. To trochę pizdowate.

nimfomanko, co do nicka to tak na odwal zalozylem co przyszlo do golowy ;) pozna godzina i nie ma co lepszego wymyslec ;)

Gość numero duo
_nimfomanka_: Mój kumpel mówił do wszystkich swoich lasek "ziuta". Nigdy się nie pomylił.

_nimfomanka_ JA to wiecznie mam ochotę jak ZWIERZ :o :o :) ale u mnie powiedzieć NIE!!!!!!!!!!!!!

Te moje Dziewczynki jako tako akceptują, że... mam ich kilka, ale.. raczej każda z nich seks traktuje już w innych kategoriach i... wtedy każda będzie chciałabyś jedyną...

Gość numero duo
Pansmutas: 100%, że tak będzie.

więc... chyba najrozsądniej pójśc na impreze... i coś wyrwać świeżego. świeże mieśko do seksu... :) Nie mam z tym problemu... więc.. nie musze za wszelką cene wykorzystywać tych moich Przyjaciółek :)

Nimfomanko ale mam nadzieje ze się szanujesz ? masz jakieś zasady? Nawracam się koniec z tym!!!!!!!!!!! to grzech!!!!!!!!!! tylko ciągle ma ochotę!!!!!!!!!! 😭

Gość numero duo
Pansmutas: Zachowujesz się jak typowa cnotka: "chciałbym, ale się wstydzę"...

numero duo masz racje bzykaj ile wlezie!!!!!!!!!! a nie pierdol farmazonów!!!!!!!!!!!! ja nie che bo to grzech!a ty pierdolisz o przyjaźni!!!!!!!!!!!

Gość numero duo
Nie mówię, że ma pieprzyć wszystko, co się rusza, ale niech podejmie decyzję, a nie próbuje utwierdzić się w przekonaniu, że ma ruchać ile wlezie, albo nie ruchać. Koleś nie ma problemu z dziewczynami czy seksem, ale z podejmowaniem decyzji.

Gość numero duo
Jeżeli jest tak moralny, to w czym problem.

Hmm... to powiedz mi, czy zdarza Ci się przytulić do kolegi.. pocałować się... a moze więcej ???