Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana ///

pomozcie mi dziewczyny ...mam juz dosyc!to mnie przybija nawet mysle o operacji

Polecane posty

Gość zdesperowana ///

moje piersi staly sie wiotkie i obwisle mam kompleksy straszne nawet przy swoim mezczyznie:(kocham sie z nim w staniku:(niebawem wyjezdzamy nad morze i mam problem jaki kupic stroj?w staniku typu push up jakos wygladaja ale bez...:(prosze Was kochane dziewczyny pomozcie mi w doborze jakiegos kostiumu..moze macie jakies pomysly....:(

Gość
Mysle ze powinnas sobie zrobic operacje,i czesc! Kobiety sobie robia wieksze biusty mniejsze,i to jest dzis na porzadku dziennym a ty prawdopodobnie bardzo cierpisz z powodu swojego obwislego biustu ,wiec sie normalnie ratuj dziewczyno,bo napewno mloda jestes i mazs ogromne kompleksy zwiazane z biustem,Pozdrawiam serdecznie i zycze udanej decyzji.

Gość mi sie to nie
mysle, ze twoj facet bylby bardziej zadowolony, gdybys ten stanik w czasie seksu zdjela. Facet lubi jak piersi sa gole, nawet jak nie sa perfekcyjne. Chyba przesadzasz. A na plazy bez stanika nie musisz wychodzic.

Gość zdesperowana ///
no tak ale moze ktoras z Was zna jakies triki na optyczne powiekszenie biustu a moze ktoras sobie juz w jakis sposob powiekszyla piersi -operacja to juz ostatnia deska ratunku,ale moze jakies preparaty sprawdzone czy cos.....prosze jesli jest tez ktos kto ma dosc swoich piersi to piszcie :(

Gość fvbhm
moze silownia motylek? albo zwykle pomki i jakis preparat do biustu?? a ile wazysz i ile masz w zrostu? tak ogolnie?

Gość zdesperowana ///
Zofiara dzieki ...mam 25 lat i naprawde kompleksy ogromne...np przed miesiaczka czasami nie najgorzej wygladaja sa takie pelniejsze ,lecz potem ten sam dylemat kurde:(operacji sie boje i niewiem jakie beda efekty no i oczywiscie powiklania...mysle tu o dalszej przyszlosci...

Gość zdesperowana ///
wzrost 164 cm a waze ok55 kg

Gość fvbhm
no to schudnac nie musisz...ale rozumiem cie mam tak samo :O mam amle piersi ale wiszace a mloda jestem:( moze tez przez to ze sie troche garbie:(

Gość zdesperowana ///
kiedys tego problemu nie mialam 75C miseczka to moj rozmiar ..jednak po porodzie karmilam piersia ok.6m-cy i kiedy poprzestalam to zaczely sie klopoty..rozmiar stanika pozostal niby ale jego zawartosc to jest juz o wiele gorsza niz przedtem.

Gość zdesperowana ///
wlasnie ,kurcze moze tez brak cwiczen czy cos wychodzi aj koszmar...jak patrze sobie na katalogi zz kostiumami to wszystkie sa takie sliczne ,ze az milo..a jak ja ubiore ,np.stanik bez usztywniania to juz wogole jak plaska decha jakas wygladam.

Gość jaga_
poszukaj forum lobby biuściastych dobrze dobrany biustonosz potrafi pomóc - poczytaj np. w tym wątku: http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,75213023,0,Co_mi_dala_zmiana_rozmiaru_stanika_na_wlasciwy_.html powodzenia!

Gość
Kochanie zadne preparaty ,kremy i fitnesy nie pomoga,to bzdura i wyrzucone pieniadze w bloto.Ja na twoim miejscu wybrala bym sie do dobrego plastyka ,chociaz by poto zeby uslyszec jego zdanie i opinie na ten temat.Pierwsza wizyta to nie operacja,mysle ze warto sprobowac.Powodzenia.

Gość zdesperowana ///
niewiem nawet gdzie tu najlepiej sie udac ,bo slyszy sie o tym fuszerach lekarskich to az ciarki ida ...oby gorzej nie bylo hehe;)

Gość zdesperowana ///
jaga dziekuje zajrze tam ale jakos mi nie chodzi ten link..

Gość jaga_
no to inaczej, wygoogluj sobie lobby biuściastych i tam popatrz na ten wątek, jest w spisie treści w skrócie chodzi o to, żeby dobrać wąski obwód i duuże miski, wtedy biust jest właściwie podtrzymywany i skóra się nie naciąga niektóre dziewczyny u siebie zauważyły znaczną poprawę, inne mniejszą, zawsze warto spróbować

Gość zdesperowana ///
dziekuje Kochana zajrze tam ..oby jakos do wyjazdu sie przytuszowac:) a potem pomysle o jakis innych metodach.Myslac obiektywnie mam takie samo zdanie jak Zofiarka ale obawy ogromne ..a czy ktoras z Was miala jakies operacje -niewiem zmniejszania czy powiekszania biustu?moze jakis sprawdzony specjalista ?namiary ,cokolwiek?

Gość zdesperowana ///
kochane dziewczyny dziekuje za te slowa i porady. Ja juz ide spac i rozwazac, czy zrobic faktycznie te operacje czy nie..Was pozdrawiam wszystkie -te z malymi,obwislymi,czy wielkimi i tez te farciary z pieknymi! jesli jednak macie jakies jeszcze inne cyckowe dylematy piszcie smialo moze bedzie nam lepiej z tymi niedoskonalosciami -razem razniej zawsze!;) :classic_cool: