Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroni

siedzę i popijam drinka...hmmm

Polecane posty

Gość ja też chętnie wypiłabym
miłość jest uniwersalna czyli można ją obdarzyć także inną osobę , niekoniecznie swój wybrany "ideał" , bo czasem on runie razem z tą "inną" osobą... nie no super! najpierw piszesz, że miłość jest trwała i niezmienna a za chwilę, że uniwersalna i można nią obdarzyć także inną osobę... czyli najpierw kogoś kochasz, za chwilę obdarzasz uczuciem kogoś innego ? no to wiesz... jak dla mnie to tego kogoś "wcześniej" nie kochałeś , może było to tylko jakieś zauroczenie bo jeśli naprawdę kochasz to nie jest łatwo zapomnieć, zrezygnować i szukać sobie kogoś innego...to nierealne!

Gość kroni
miłość jest uniwersalna czyli można ją obdarzyć także inną osobę , niekoniecznie swój wybrany "ideał" , bo czasem on runie razem z tą "inną" osobą... nie no super! najpierw piszesz, że miłość jest trwała i niezmienna a za chwilę, że uniwersalna i można nią obdarzyć także inną osobę... czyli najpierw kogoś kochasz, za chwilę obdarzasz uczuciem kogoś innego ? najpierw zakochu7ję sie w jednej oosbie , potem w innej no to wiesz... jak dla mnie to tego kogoś "wcześniej" nie kochałeś , może było to tylko jakieś zauroczenie bo jeśli naprawdę kochasz to nie jest łatwo zapomnieć, zrezygnować i szukać sobie kogoś innego...to nierealne! miłość nie wybiera osób , jedynie osoby wybierają miłość....wszystko na temat....:)

najpierw zakochu7ję sie w jednej oosbie , potem w innej powinieneś raczej napisać najpierw jestem zauroczony jedna osobą a potem inną... ...ale to nie miłość mój drogi :)

Gość pse
tak samo ja to uczucie traktuje ludzi :)

Gość pse
to czym jest milosc pustym slowem ? tak wogole dla kazdego czlowieka milosc jest inna tak mi sie wydaje :) kazdy ja sobie wyobraza inaczej

Gość kroni
najpierw zakochu7ję sie w jednej oosbie , potem w innej powinieneś raczej napisać najpierw jestem zauroczony jedna osobą a potem inną... ...ale to nie miłość mój drogi to że jestem "zauroczony" "zakochany" nie wyklucza miłości a jedynie prowadzi mnie ku konkretnej osobie a nie wyklucza miłości , bo zakochanie jest jej częścią , nie zawsze sprawiedliwą...dlatego moja droga , miłość to coś więcej niż tylko słowa "kocham" i "jestem"...:)

miłość to coś więcej niż tylko słowa "kocham" i "jestem"... i tutaj się z Tobą w 100% zgadzam ;) miłość to wiele więcej niż te dwa słowa...:)

tymczasem na mnie już pora... dobrej nocki i kolorowych snów

Gość przynudzajacababa
a dziś nic nie pijemy???

Gość obiektyw
Alkoholik zawsze znajdzie powód żeby sobie wypić...

Gość pse
dzis spokojnie no chyba ze ... ktos ma ochote :)

jeszcze nie mogę ;) dzisiaj po południu wzięłam ostatni antybiotyk...ale następnym razem piszę się na drineczka :)

Gość tal
ups ;)

Gość pse
ok ;) to twoje zdrowko :P

Gość co tutaj tak spokojnie
Żadnych dyskusji o miłości! Nie mam czego poczytać :D Pisać, pisać!