Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluetooth komorka a laptop

jak polaczyc sie prze bluetooth z moim laptopem prze komorke??? pomocy!!!

Polecane posty

wlasnie kupilam nowa komorke i mam bluetooth i mam pyatnie jak sie polaczyc z moim laptoepem????? jakis pin trzeba wproqawidz ale jak??? prosze pomozcie:( nie jestem dobra w komputerach ani takich urzadzeniach:((( i jak np sciagnac z mojego laptopa piosenke na mp3??? pomozcieZ:( prosze:( i zgory bardzo dziekuje:)

Gość nvnfjsdnfkjsnvg
najpierw sie udostepnij komorkoa, wlacz blutufa znaczy sie, potem w kompie jest gdzies ustawienie w lacznosci i haslo ci poda.

aha dzieki, czyli jak wlacze bluetooth w komorce , ... ale... jest by podac pin:((( a na kompie gdzie to znajde tego bluetotth?:(

Gość leygrfvbahksBVCN
Jeżeli masz orange to pin jest 0000, spróbuj tak z innymi sieciami 1234 albo 1111, zwykle te piny są takie uniwrsalne...jak włączysz Bluta w tel, wejdź w opcję szukanie urządzeń i powinien znaleźć Twojego laptopa (o ile masz włączonego bluta w laptopie) i wtedy sie polączy. W moim laptopie blut wlłącza się z kartą sieciową, mam taki mały suwak zaraz pod thinkpadem :)

ojj :( wlasnie nie wiem:( czy ten bluetooth w laptopie jest, raczej jest, ale nigdy nie uzywalam nie wlaczalam:( to cos do laptopa mam podlaczyc??? czy poprostu znalezc na polazceniach??? np weszlam na polaczenia, i polaczono z karta sieciowa- czy to jest to?? mam neta z livebox neostrady, ehh ta technologia:(((

tak, mam orange:)