Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do Was kilka pytan

Mam problem ze sprzedaniem mieszkania

Polecane posty

Gość mam do Was kilka pytan

i juz zaczynam miec powoli dosc :( wciaz obnizam cene i nic, mam pytanie gdzie mozna kupic takie jakby plakaty "Sprzedam i numer tel." i w jakiej mniej wiece one sa cenie?? Tylko ja w tym mieszkaniu mam wciaz lokatorow, czy wypada mi do nich przyjsc i powiesic za oknem taki plakat??? I jeszcze jedno pytanie - czy agencja moze tu pomoc i warto zaplacic prowizje ale faktycznie mieszkanie sprzedadza, czy nie? Jakie macie doswiadczenia??

Gość hkn
chcesz płacić galantą prowizję agencji?

Gość mam do Was kilka pytań
wlasnie zastanawiam sie ile wynosi taka prowizja, ale sama jakos nie umiem tego sprzedac, zero odezwu, a oglaszam sie w gazetach i w internecie

Gość bbbolka
ogłoś tutaj, napisz gdzie mieszkasz, może coś doradzę

Gość trypetka
A ja z kolei szukam mieszkania i nie mogę znaleźć. Z jakiego jesteś miasta? pewnie nie z mazowieckiego? potrzebuję 3 pokojowego w mazowieckim

Puść wiadomość również przez znajomych. Tutaj możesz także kogoś znaleźć Podaj miasto.

Gość mam do Was klika pytań
chodzi o to ze znajomi nie pomoga bo mieszkanie jest w innym miescie niz to gdzie mieszkam, a mieszkanie jest w Dębicy, podkarpacie:) chociaz pewnie to nic nie pomoze

Gość bbbolka
ja mam chatę do sprzedania -600 tys .140 m kw dom,100 działka .na razie nie ma potencjalnego kupca ale spoko noża na gardle nie mam i niech stoi.mówia kryzys ,ok kryzys kiedyś minie