Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 37-

wymawiają mi wiek

Polecane posty

Gość egtdshsdfhdfghdjksh
"Mam wrażenie że pobyt na wywiadówkach dla nie których to wybory miss" to chyba najlepszy komentarz na tym topicu dla niektórych pustaków całe życie, łącznie ze związkami, ślubem i rodzeniem dzieci to nieustanne wybory miss pt. "patrzcie na mnie, jestem lepsza od innych kobiet".

Gość setry
a najlepszy byl kiedys topik z pytaniem:" czy malujecie sie na porodowke" ...ech te dylematy...;)

Gość mala22lb
A miej to gdzieś mnie mama urodziła jak miała 36 lat.Nie przejmuj się:)

Gość mucykk
nie przejmuje się, bo w naszym kraju to co niektóre gówniary zamiast nauki bawią się w seks.A później ich dzieci dorastają i też powtarzają rolę matki, no bo nie miały innych wzorców w domu. Pieprzenie się przechodzi z pokolenia nap okolenie, no bo co może matka przekazać córce jak sam jest nieukiem.

Gość mnie tez mama
urodziła jak miała 36 lat tata 40 i mam najlepszy kontakt z rodzicami z trojki rodzenstwa, nie przejmuj sie autorko topiku głupimi komentarzami

Gość gagagahjajancuc
mam 32 lata, urodzilam pol roku temu pierwsze dziecko i musze przyznac, ze to naprawde duza odpowiedzialnsc i wczesniej nie bylabym na to gotowa, za 3 lata mam nadzieje na kolejna pocieche jak maly sie juz troche odchowa.