Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzieona i smutna

Czy mozna niedopasowac sie fizycznie?????????

Polecane posty

Mam faceta, uklada sie nam naprawde dobrze, super sie dogadujemy, uwielbiamy ze soba spedzac czas.Ale jest 1 problem, moj facet niepotrafi mnie zaspokoic.Problem ze ma za małego i prawie go w sobie nieczuje.Dla mnie seks jest naprawde wazny w zwiazku.I przez to niechialabym konczyc z nim zwiazek.Mozna to jakos zmienic?????????

Ja niecche jego zamieniac na kogos innego.Pytam sie czy mozna to jakos zmienic, zeby seks dawal mi wiekszosc przyjemnosc.Facet jest naprawde ok.Ale ten seks, tu nam niewychodzi.Jemu jest ze mna dobrze w lozku, a wczoraj spytal sie mnie wrecz stwierdził ze nie mnie zaspokaja.Ze mam za malego.Ma malego.a ja lubie go w sobie czuc.

Gość wisienka86
Mam dokladnie taki sam problem. Facet jest wspanialy i poza lozkiem jest cudownie, ale w lozku... kiiepsko... Nie potrafi mnie zapsokoic, i nie wiem co z tym zrobic, bo jak sama napislas seks jest rownie wazxny jak reszta...

Gość saaaaaaaaaaaaaaaa
to ile ma długości ? a ile oczekujesz?

do wisienki- a u was jaki jest problem.az mi sie cche plakac.wiedziaalam ze niemoze byc we wszystkim super.poza seksem jest zajebiscie, ale w lozku nie zabardzo.My jestemy ze soba krotka i kochalismy sie ze soba dopiero 3 razy.Niewiem moze z czasem bedzie lepiej.Ale jak to zrobic??????????

Ma moze z 10 cm.Niewiecej.Taki mały pyrtek.W trakcie stosunku ciagle mu wyskakuje ze mnie.I jagby dobrze mu niestał, taki maly flaczek.Bardzo czesto chodzi do toalety.

Gość saaaaaaaaaaaaaaaa
a 15 cm wystarczy

jagby mial 15 cm to bylo by super.ale tak niejest.

Gość saaaaaaaaaaaaaaaa
amoże lodzika trzeba mu zrobić ,to mu stanie lepiej

Gość wisienka86
Sama nie wiem w czym dokladnie tkwi problem, moze za szybko dochodzi, a ja jeszcze nawet nie zaczynam, nie wiem. Wielkością tez nie grzeszy wiec moze to jest glowna przyczyna. Nie wiem u mnie tez jeszcze nie b yło zbytw iele tych razy, ot kilka nie policze dokladnie ale ponizej 10. Wiec nie wiem czy sie jeszcze dopasujemy??? Jest jakas szansa??? Bo poki co to zaczynam odczuwac niechec do seksu...:( Ostatnio to przez to ze wlasnie balam sie ze znow nic nie wyjdzie, to nawet sie dobrze nie zrelaksowalam.

Gość opowiadam bajki i jest ok
opowiedz mu bajeczkę o niesfornym krasnoludku ktory dotrze do najgłebszych schowków twojej cnotki

tAK JAK wczoraj wieczorem lezelismy sobie w lozeczku i mial mega ochote na seks.Ja mam tylko orgazm lechtaczkowy i udalo mu sie doprowadzic do orgazmu reka.Ale po tym chcialam normalnego seksu, poczyc go w sobie, no i słabo mu stal, wyskakiwal a i on biedny sie zestresowal i niemogl dojsc.I po seksie.

Gość saaaaaaaaaaaaaaaa
a może ze mną spróbujesz?

nie.Nieszukam przygod.Chce zeby z moim facetem bylo mi dobrze w lozku i jak to zrobic???????

Gość djdjdjddd
kobieta.pl/uczucia-i-seks/pozycje-seksualne/kamasutra/artykul/pozycje-seksualne-meskosc-w-rozmiarze-xs/ Spróbujcie innych pozycji ;) Może on potrzebuje dłuższej gry wstępnej? Nie wiem, ale jeśli jest Ci z nim dobrze to warto pokombinować, zeby i ten seks był równie fajny :)

Jest mi z nim dobrze.Musze znalesc na to sposob zeby nas seks był udany.

Gość djdjdjddd
To w linku na górze są pozycje, powodzenia ;)

Musze sprubowac bo tak dalej byc niemoze.