Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIEDRONIASTA

Jak to wyszło w oczach innych osob?

Polecane posty

Gość BIEDRONIASTA

Mam przyjaciółkę, traktujemy się jak siostry^^ I często się przytulamy przy ludziach, dajemy sobie całusa i się śmiejemy ;) Ost. na dyskotece tańczyłyśmy sobie we dwie, i tak samo przytulaki tak na chwile i dalysmy sobie cmoka krotkiego w usta, moja kolezanka sie dziwnie na nas spojrzala... czy to moglo wygladac ze jestesmy lesbijkami, przeciez za chlopakami sie ogladamy itd. dodam jeszcze, ze kiedys na imprezie gdzie my dwie i reszta chlopakow, tak robilysmy tyle ze w poliki dawalysmy sobie cmoki, to pow. ze chyba lesbijki, a my w smiech "tylko nikomu nie mow" to ich zaskoczylo, i pow. WARIATKI, i sami wiedzieli ze to nie prawda. Ale czy ludzie nie oceniają tego jak lesbijskiego faktu??? Ps. Ja się bardzo tym nie przejmuję, więc zniosę każdą krytykę.:)

Gość
to teraz odwróć sytuacje jak bys ty zareagowała jakbys zobaczyła taką sytuacje z dwoma facetami:D

Gość o majn got
to straszne :-)

Gość BIEDRONIASTA
ja bym się śmiala, ale nie uznała za innych. Bo wszyscy widzą nas z chlopakami, kolegami itd. czasem. Dla mnie to śmieszne co robimy, takie igranie ze spojrzeniami innych. My się bez ludzi cmokamy w usta, a co to za problem. Ta kolezanka na nas spojrzala, a ja sie tylko do niej usmiechnelam, i tyle bylo tematu.

Bo to prawda że wyglądacie jak lesbijki :) Albo biseksualistki :P Ale nie martw się, facetom to się podoba :D:D Sama z koleżanką też zrobiłyśmy kiedyś taki żart w klubie ;) Tyle się wokół nas chłopaków krecilo ;)

Gość BIEDRONIASTA
no wlasnie, ja sama wiem ze jest biseksualna, ale to raczej do wybranych dziewczyn :P ale facetow i tak wole :P

Gość upupupupupupuuu
Tylko głupie lansiary odgrywają takie "pozy" lesbijskie na niby... żałośnie to wygląda, i nie, nikt was nie podejrzewa o lesbijstwo, co najwyżej o bycie zjebanym

a ja się podobno podobam dziewczynom...na własnej skórze tego doświadczyłam... kiedyś w pracy jedna znajoma się do mnie przytulała...nie wiedzialam co zrobić?? czy to było MOLESTOWANIE?? :D

Gość cudowna_wenus1111
haha a ilerazy ja wszystkim z kolezanka wgadywalam ze jestesmy lesbijkaml.. i co sie przejmujesz?:d dla ludzi dziewczyny PRZEZ CHWILE trzymajace se za reke to juz lesbijki ;o

Gość Untana Kolntropleanti
Papierowe_Nozyczki traktujecie się jak siostry? siostrę tez przy ludziach całujesz w usta? Jakby moją siostrą była Jessica alba to bym ją całował/a w usta :P

Gość dla mnie ten opis
co podala autorka zalatuje lesbijstwem jak nic ;/ Sorry, ja w zyciu z moja siostra nie caluje sie notorycznie przy lkudziach, a najwyzej dam cmoka w usta ... tak samo przytulam sie tylko podczas jakiejsc okazji ...

Gość Untana Kolntropleanti
ladaco po mutacji to teraz odwróć sytuacje jak bys ty zareagowała jakbys zobaczyła taką sytuacje z dwoma facetami Na przykład jakbyś zobaczyła swojego ojca całującego się z przyjacielem :D

Gość ojezusieee
ile ty masz lat? 15? :o