karmen2009 0 Napisano Lipiec 19, 2009 Po 5 latach od pierwszego malżenstwa wyszlam ponownie za mąż i znowu nie wyszlo, czy ktoś też tak ma? Czy wszystkim drugie juz sie udaje tylko ja jakas pechowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie za szybko zrezygnowalas Napisano Lipiec 19, 2009 z pierwszego, za szybko wyszlas za maz ponownie i za predko teraz rezygnujesz? Moze jeszcze cos da sie uratowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgyuhijok Napisano Lipiec 19, 2009 myspace.com/angellafilm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dama we mgle 0 Napisano Lipiec 19, 2009 hmm.Jestem w drugim małzeństwie i mam nadzieję,ze ostatnim:) Popatrz na gwiazdy telewizji np taki Wiśniewski ma juz trzecią zonę i jest szczesliwy.Pewno i Tobie się uda w końcu do trzech razy sztuka:) Głowa do góry ,będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmen2009 0 Napisano Lipiec 19, 2009 pierwsze trwało 3 lata potem rozwód i po 5 latach ponowny ślub z kimś kogo znalam chyba od zawsze, ale minelo kilka miesiecy i wiem ze to nie to, zalamana jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dama we mgle 0 Napisano Lipiec 19, 2009 proszę ci e wyszła za maż po 5 latach od rozwodu.Ile miała czekać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxior Napisano Lipiec 19, 2009 może dlatego ci nie wychodzi bo jestes analfabetka :P piszesz na forum Antykoncepcja...:O:O za za idiotka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie za szybko zrezygnowas Napisano Lipiec 19, 2009 Zrozumialam ze 5 lat od slubu wyszla znow za maz. Dopiero pare mcy jestescie malzenstwem. Czemu nie to? Nie kochasz go? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmen2009 0 Napisano Lipiec 19, 2009 do gwiazy z telewizji to mi daleko, ale prawda taka że nie znam nikogo poza "gwiazdeczkami" komu to drugie by sie nie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dama we mgle 0 Napisano Lipiec 19, 2009 karmen a nie za szybko rezygnujesz?kilka miesiecy to nic przecież,moze warto powalczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dama we mgle 0 Napisano Lipiec 19, 2009 5 lat to kawał czasu przecież.Ja wyszłam za maż po 3,5roku od rozstania .Mysle ze czas nie ma tu nic do rzeczy,albo sie chce z kims byc i czuje ze to jest to ,albo nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Lipiec 19, 2009 maxior no i co z rego ze tutaj napisała :| chetniej sie odpowiada na takie tematy niz na kolejny zedsperowanej małolaty ktora nie wie co to antykoncepcja i nie zna swojego ciala :| co do autorki hmm czemu uwazasz ze to nie to? co cie skloniło ze wyszłas za niego? czemu po 3 mc takie uwagi? co sie stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach